Afisare-expunere

Sisteme de afisaj / expunere  la preturi atractive  de la Magnius!

Indiferent ca este vorba de publicitate sau informare a publicului larg dintr-o anumita institutie, sistemele de afisaj vor fi mereu solutia cea mai potrivita. Exista o multime de astfel de sisteme, care mai de care mai inovative, atractive si mai eficiente. Acestea sunt realizate cu ajutorul mai multor materiale, au diverse dimensiuni si accesorii care sa le scoata in evidenta pentru a-si atinge scopul.

Astfel, Magnius va pune la dispozitie sisteme de afisaj/ expunere la cele mai avantajoase preturi, disponibile intr-o gama variata din care puteti alege ce vi se potriveste mai bine. Indiferent ca doriti casete luminoase slim, aviziere, display-uri de tipul roll-up, panouri din plastic tip A, urne din plexiglass, perete panset, stand sampling, rame cu profil,  prolight display, da si multe altele,  la noi veti gasi exact ceea ce cautati. Confectionate din materiale care sa reziste, acestea vor putea fi utilizate cativa ani la rand, in functie de produsul comandat.

Specialistii nostri va pot oferi consultanta gratuita in cazul in care aveti nevoie de cateva sfaturi, deoarece ne dorim sa luati decizia corecta atunci cand vine vorba de metoda publicitara ideala. Va intampinam astfel cu profesionalism, seriozitate si promptitudine!

Sisteme de afisaj/ expunere – ce produse sa alegem?

Asadar, oferta producatorilor din domeniul productiei publicitare este foarte variata, iar dumneavoastra trebuie sa alegeti exact produsul care raspunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra. Astfel, in cadrul acestor sisteme de afisaj/expunere intra si acel produs numit display roll-up, datorita faptului ca se poate rula in interiorul suportului de aluminiu cu care este prevazut. Acest tip de produs este ideal in cazul targurilor si expozitiilor, datorita dimensiunilor potrivite si faptului ca informatia este prezentata pe ambele fete.

De asemenea, daca vreti sa atrageti atentia publicului intr-un mod cat mai placut, puteti utiliza casete luminoase slim, care au un consum redus de energie, pot avea una sau doua fete , iar mesajele publicitare pot fi schimbate cu usurinta. Daca sunteti interesati de sisteme de afisaj/expunere mai clasice, atunci puteti opta pentru aviziere. Acestea sunt potrivite atat pentru interior, cat si pentru exterior si sunt utilizate de obicei in institutii precum: firme, primarii, scoli, spitale, magazine etc. in cazul acestora, oferta este diversificata, astfel ca puteti comanda: aviziere din pluta, aviziere cu rama din lemn, aviziere cu sticla , aviziere din plexiglass etc.

Descoperiti oferta Magnius de sisteme de afisaj/ expunere !

Daca vreti sa beneficiati de cele mai calitative produse specifice productiei publicitare, Magnius va intampina cu cea mai variata gama de sisteme de afisaj/expunere. Indiferent ca doriti o metoda simpla de afisare a informatiilor sau una care sa atraga privirea trecatorilor, precum panourile luminoase cu reclame, aici veti gasi exact solutia de care aveti nevoie.

Dispunem de cele mai noi echipamente si tehnologii, personal competent si experimentat, dar si experienta in domeniu. Daca sunteti interesati de astfel de produse, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti comanda, iar livrarea se va face in cel mai scut timp posibil.