Casete luminoase

Publicitate moderna cu noile casete luminoase de la Magnius!

Publicitatea si materialele specifice acesteia au devenit o parte obisnuita din viata noastra. Suntem inconjurati de panouri publicitare, bannere, casete luminoase, steaguri publicitare si tot felul de alte metode de raspandire a informatiei. Acestea pot fi amplasate atat in interiorul cladirilor, cat si pe fatadele acestora, dar si pe marginea strazilor sau alte zone de interes comun, in care o mare parte din populatie are de obicei acces.

Fiecare incearca sa se promoveze intr-un fel sau altul, deoarece aceasta reprezinta primul pas spre un business de succes. De aceea, Magnius este o firma specializata in productia publicitara, care va pune la dispozitie o gama variata de produse publicitare clasice, dar si moderne, printre care si casete luminoase. Noi va oferim modalitatea perfecta de a capta atentia publicului, cu ajutorul unei colectii bogate de casete luminoase, disponibile in mai multe variante, in functie de preferintele si necesitatile fiecaruia.

Indiferent ca doriti casete luminoase slim, prolight display, reclame cu aluminiu compozit , casete luminoase cu policarbonat, casete luminoase din plexiglass sau casete luminoase poliplan backlit, noi vom gasi cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

Descopera avantajele acestor casete luminoase pentru publicitate!

Asadar, casetele luminoase reprezinta solutia ideala de a-ti face reclama atat indoor, cat si outdoor. Din punct de vedere material, acestea sunt destul de accesibile in comparatie cu produse asemanatoare, ceea ce reprezinta un mare avantaj. Montajul este rapid si usor si de obicei se executa de catre specialistii de la firma care v-a livrat aceste produse. In functie de inaltimea la care se doreste amplasarea acestora, montajul poate fi efectuat cu scara, iar la inaltimi mari, este necesara o echipa de alpinisti utilitari.

In functie de gradul de vizibilitate pe care il doriti, aceste casete luminoase pot fi dotate cu o singura fata sau cu doua fete. Evident, in cazul produselor cu doua fete, vizibilitatea mesajului publicitar se va face din ambele sensuri. In ceea ce priveste clasificarea acestor casete luminoase din punct de vedere a materialelor utilizate, acestea pot fi realizate cu profile de aluminiu si plexiglass, profile de PVC, fete din poliplan, etc.

Iluminarea este posibila cu ajutorul unor LED-uri speciale, care sunt extrem de economice si au un consum de electricitate foarte scazut. O alta varianta o constituie tuburile fluorescente, numite si neoane, care sunt la fel de avantajoase, insa din punct de vedere la pretului de productie.

Profita de cele mai atractive casete luminoase pentru publicitate oferite de Magnius!

Asadar, de ce sa nu profitati de gama larga de produse publicitare pe care firma noastra o pune la dispozitie? Cu aceste casete luminoase veti obtine rezultate vizibile in cel mai scurt timp posibil, deoarece vizibilitatea mare si posibilitatea amplasarii atat in mediul interior , cat si in cel interior, reprezinta avantaje majore.

Specialistii nostri va ofera consultanta si astfel, veti sti exact ce vi se potriveste cel mai bine. Indiferent ca veti alege o caseta luminoasa slim, una cu policarbonat sau o caseta luminoasa din plexiglass, efectul este garantat in fiecare dintre cazurile enumerate.