Automatizari porti culisante

Descriere produs

Automatizari porti culisante – beneficiati de un plus de confort cu serviciile oferite de Magnius!

Servicii montaj automatizari porti culisante. Oferim in gama noastra de servicii si montajul automatizarilor pentru porti culisante pe role sau porti autoportante. Alegerea unui sistem automat de inchidere si deschidere a portilor ofera un plus de siguranta locuintei sau sediului de firma.

Oamenii gasesc tot felul de solutii ca sa-si usureze viata, sa aiba parte de confort si sa castige cat mai mult timp liber. De aceea, cine s-ar fi gandit ca dupa o zi grea si obositoare de munca, poarta dumneavoastra se va deschide singura, cu ajutorul unei simple apsari de buton? Desigur, poate parea un moft, insa din ce in ce mai multe persoane aleg sisteme de automatizare pentru portile de la intrarea in curte, din motive de securitate si confort.

Asadar, unde puteti gasi cele mai bune servicii de automatizari porti culisante? Magnius sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii montaj automatizari porti culisante. Aceste porti culisante pot fi pe role sau putem executa aceleasi servicii si pentru portile autoportante. Oferta noastra se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si firmelor care vor sa asigure siguranta perimetrului, dar si sa aiba un acces cat mai usor.

Specialistii nostri se vor ocupa de montaj in cel mai scurt timp posibil, deoarece promtitudinea si seriozitatea sunt principii de baza pentru firma noastra.  Dumneavoastra veti beneficia de cele mai noi tehnologii de automatizare a portilor culisante, iar noi vom avea satisfactia unui alt client multumit.

Automatizari porti culisante – avantaje

Portile culisante sunt utilizate de obicei pentru deschiderile mari si foarte mari. Acestea sunt alcatuite dintr-un singur corp ce culiseaza pe o sina cu usurinta, mai ales atunci cand sunt automatizate. Specialistii recomanda aceste porti culisante atat in mediul rezidential, cat si in cel industrial. Serviciile de automatizari porti culisante faciliteaza accesul camioanelor si vehiculelor grele, mai ales in spatiile industriale si comerciale.

Pe langa portile culisante exista si portile batante, insa portile culisante sunt preferate in majoritatea cazurilor datorita vitezei mari de deschidere si inchidere, mai ales atunci cand sunt actionate electric. Dimensiunile pot varia, iar greutatea unei porti culisante este de obicei una foarte mare. Cu toate acestea, aceste sisteme de automatizari porti culisante, actioneaza cu succes. Cum este posibil? Sistemele de automatizare sunt compuse din motoare electrice cu putere mare, ceea ce asigura o functionare excelenta.

Pe langa motorul cu putere mare, aceste porti culisante ce beneficiaza de automatizare sunt actionate cu ajutorul unei telecomenzi, unui buton, unui card de acces etc, in functie de tipul de sistem. Este un sistem sigur, care stopeaza accesul persoanelor straine si reduce astfel riscul unor infractionalitati, mai ales in mediul rezidential.

Magnius va ofera automatizari porti culisante la preturi de nerefuzat!

Siguranta familiei si siguranta la locul de munca sunt factori esentiali, iar satisfacerea acestei nevoi este mai simpla decat ne-am inchipui. Magnius va pune la dispozitie automatizari porti culisante pentru case si spatii industriale, personalizate in functie de cerintele dumneavoastra. Cu noi totul este mai usor, accesul in perimetrul personal fiind conditionat de un sistem bine pus la punct.

Nu este nevoie decat sa apasati un buton , iar poarta se va deschide. Ne asiguram ca toate componentele rezista la factorii externi, precum ploaia, praful, razele soarelui si va invitam in noua era a confortului si sigurantei crescute.

 

 

Oferta automatizari porti culisante:

Pachet pentru porti cu greutate de pana la 600 kg:

Motor actionare - 1 buc, telecomenzi - 2 buc+ modul receptor , chei deblocare - 2 buc, lampa - 1 bucata,  senzori(TX+RX) - 1 set, antena - 1buc, limitatoare de cursa-2 buc, suruburi de montaj, conductori neceari montaj.

Pret (automatizare+montaj) - 1900 lei (cu  TVA inclusa)

*la pret se adauga cremaliera necesara(multiplu de 1 m) - 58 lei / 1 ml(pret cu TVA inclusa)