• Balustrade fier forjat
  • Balustrade fier forjat
  • Balustrade fier forjat
  • Balustrade fier forjat

Balustrade fier forjat

Descriere produs

Balustrade fier forjat, un material care nu se demodeaza niciodata.

Din punct de  vedere istoric fierul forjat era prelucrat de fierari utilizand tehnici traditionale atat in forjare cat si in constructie pentru a crea  diverse lucrari decorative din fier forjat. Pentru a avea o imagine mai clara a ceea ce inseamna fier forjat in zilele noastre, acesta, in adevaratul sens al cuvantului, nu se mai comercializeaza sau produce. Produsele descrise ca fiind din fier forjat, precum balustrade sau porti sunt de fapt confectionate din otel laminat, cu o concentratie de carbon scazuta.

Acest material are o compozitie diferita de fierul forjat, printre altele avand si mai putine impuritati. Deasemenea fierul forjat se obtinea din bulgarele de material topit, batut cu ciocanul pana se forma profilul de dimensiunile dorite. Astazi procedeul de obtinere a unui profil metalic este diferit.

Termenul de fier forjat este pastrat si astazi deoarece cu toate ca procedeul de obtinere a profilului dorit difera,  in atelier este din nou incalzit la o temperatura mare dupa care este batut cu ciocanul pentru a-i schimba forma. Din acest motiv inca a ramas denumirea de balustrade fier forjat, garduri fier forjat, grilaje fier forjat sau porti din fier forjat.

Balustrade fier forjat, cel mai elegant accesoriu pentru terase/balcoane/scari.

Deja de cativa ani buni s-a produs o explozie a constructiilor civile, dar nu numai, care au un aspect tot mai modern si aliniat la standarde care cu ceva vreme in urma ni se pareau greu de atins. Vedem case particulare care sunt imprejmuite cu garduri elegante si impunatoare din fier forjat. Pentru o asortare potrivita, s-au folosit balustrade fier forjat care imbraca casa intr-un design clasic, nobiliar si care inspira prosperitate.  Balustrade fier forjat se gasesc in atat de multe modele, forme, finisaje incat numai imaginatia este limita. Le inatlnim ca o completare a scarilor, necesare si ca punct de sprijin pentru cei care urca sau coboara acele trepte. Le intalnim la terase de mici sau mari dimensiuni, le intalnim chiar la balcoanelor blocurilor de locuinte, a sediilor de firme etc.

Balustrade fier forjat au o eleganta a lor care pana acum nu a reusit sa fie egalat de niciun alt material, fie el inox, lemn sau altceva. Acestea au avantajul, ca la terasele/balcoanele unde se doreste o protectie impotriva vantului sau a ploii, spre exemplu, pe acestea se pot fixa placi din policarbonat care au tocmai acest rol de protectie.

Magnius va ofera cele mai rezistente si originale modele de balustrade fier forjat.

Indiferent ca preferati balustrade fier forjat in culoarea clasica, negru, sau ca le doriti gri, antichizate, sau cromate, Magnius va poate indeplini orice dorinta. Suntem un important producator de confectii metalice, cu expertiza construita de-a lungul anilor, iar rezultate pe care le-am obtinut, echipele de profesionisti cu care lucram, de la design si pana la montaj, utilajele de ultima generatie pe care le detinem, ne recomanda atunci cand alegeti cu cine vreti sa lucrati.

Balustradele din fier forjat va pot infrumuseta incaperile prin desingul si robustetea lor, iar daca sunt imbogatite atent cu elemente din fier forjat ofera un plus de originalitate, un aspect decent si elegant. Lucrarile din fier forjat ofera o distinctie aparte arhitecturii unei cladiri, ambianta interioara sau exterioara a unei cladiri fiind mai calda si mai primitoare daca inauntrul ei se gaseste un obiect din fier forjat. Societatea noastra propune clientilor lucrari personalizate din fier forjat atat exterior cat si pentru interior.

Executam balustrade din fier forjat dupa modelele din cataloagele noastre sau dupa modelul oferit de catre clientii nostri. Finisajul si vopsirea unei balustrade din fier forjat produse de noi sunt ireprosabile. Balustradele din fier forjat executate de noi pot fi protejate prin grunduire si vopsire sau prin zincare si vopsire. Paleta de culori este foarte variata si se poate alege orice culoare din mostrarul RAL in functie de cromatica ambientala. Se poate opta penru culori mate sau lucioase si patina. Preturile se calculeaza in functie de complexitatea lucrarii si cantitatea necesara.

Oferim servicii complete de la masuratori si schite pana la montaj.

Garantie intre 3 si 15 ani in functie de varianta de finisare aleasa.

Livrare si montraj

Livrare si montraj

Garantie

Garantie

masuratori

masuratori