• balustrade metal
  • balustrade metal

Balustrade metalice

Descriere produs

Balustrade metalice – protectie si siguranta de la Magnius!

Balustradele sunt des intalnite atat in interiorul cladirilor, cat si in exteriorul acestora. Acestea sunt utilizate pentru a insoti scarile, balcoanele sau terasele si au atat rol decorativ, cat si de protectie. Datorita faptului ca metalul este rezistent si poate fi protejat impotriva descompunerii de-a lungul timpului, tot mai multi oameni aleg sa comande balustrade din metal, in detrimentul celor din lemn.

Avand posibilitatea de a executa orice model de balustrade metalice, Magnius sta la dispozitia dumneavoastra oricand. Astfel, realizam balustrade metalice in orice combinatie cromatica, ce se pot combina de minune cu alte elemente decorative confectionate din lemn, sticla, plexiglass, policarbonat sau alte materiale. In functie de alegerea dumneavoastra, mana curenta a acestor balustrade poate fi metalica din teava sau platband amprentat, dar si alte materiale, precum lemnul.

Scopul nostru este sa realizam produse de calitate, care sa se integreze perfect in decorul casei dumneavoastra, indiferent ca sunt amplasate in interior sau in exterior. Specialistii nostri va pot oferi sfaturi si recomandari, astfel ca veti fi siguri de alegerea facuta.

Balustrade metalice – avantaje

In general, pe langa scopul decorative, aceste balustrade metalice au scopul de a ne proteja atunci cand urcam scarile, cand stam pe o terasa, balcon etc. Scarile  exterioare au nevoie de balustrade indiferent ca vorbim despre mediul rezidential, industrial sau cel office, situatie valabila si in cazul scarilor interioare. De asemenea, in ceea ce priveste balcoanele si terasele, aceste balustrade metalice au rolul de a delimita spatiul si de a ne oferi sprijin si protectie.

Chiar daca multi dintre dumneavoastra ar putea afisa o usoara reticenta la inceput, propunerea unei balustrade metalice se dovedeste a fi cea mai buna alegere in cele din urma. Metalul ne ofera avantajul ca poate fi modelat asa cum dorim si astfel rezultatele obtinute vor fi spectaculoase. In general, clientii se bucura de faptul ca nu trebuie sa aleaga dintr-o gama standard de balustrade metalice. Acestia pot comanda modelul dorit, la dimensiunile necesare, cu toate detaliile specificate.

De asemenea, un alt beneficiu al acestor balustrade metalice este montarea facila, indiferent ca este vorba de interior sau exterior. Acestea pot fi vopsite in diverse culori, pentru a se potrivi cu restul decorului, iar intretinerea este una foarte simpla, fara costuri suplimentare. Daca alegeti si combinatii de fier forjat cu elemente din fier sau sticla, produsul finit va fi surpinzator de spectaculos, investitia fiind pe masura asteptarilor.

Comandati balustrade metalice de la Magnius!

De ce sa alegesti balustrade din lemn sau alte materiale greu de intretinut, cand puteti opta pentru balustrade metalice de la Magnius? Noi stim exact ce va doriti, de aceea produsele noastre confectionate din metal sunt executate conform indicatiilor primite, la care se mai adauga si talentul specialistilor nostri, iar rezultatul este mereu excelent.

Indiferent ca doriti balustrade cu mana curenta din lis, platband amprentat sau teava, acestea se vor incadra de minune cu restul elementelor decorative din locuinta dumneavoastra. Sunt rezistente, usor de intretinut si puteti alege dintr-o varietate de modele si dimensiuni. Va asteptam!

Balustradele metalice sun tintalnite in interiorul si exteriorul locuintelor si a spatiilor comerciale, fiind in acelasi timp un element de protectie, dar si un produs decorativ. Se pot executa diverse modele de balustrade metalice, in orice combinatie cromatica, putand fi adaugate balustradelor si elemente decrative din lemn, plexiglass, policarbonat sau sticla. Mana curenta a balustradelor metalice poate fi metalica din teava sau platband amprentat sau lis, dar si din  diverse esente de lemn, in functie de ambientul dorit.

Vizitati si balustrade din fier forjat

Masuratori

Masuratori

Consultanta gratuita

Consultanta gratuita

Garantie

Garantie

Montaj

Montaj

Schite si simulari

Schite si simulari