Confectii metalice

Descriere produs

Confectii metalice creative si calitative oferite de Magnius.

Confectiile metalice sunt prezente in orice constructie din jurul nostru fiind tot mai cautate datorita evolutiei tehnologiei de prelucrare a metalului si a formelor care pot fi obtinute. Magnius va pune la dispozitie o gama larga de confectii metalice, cum sunt : cutii metalice, confectii structuri metalice usoare, confectii metalice pentru terase si copertine, garduri, porti, grilaje, gratare metalice, suporti pentru lumanari, garduri fier forjat, copertine fier forjat, garduri si porti  metalice.

Ce putem face cu confectii metalice?

Stim cu totii ca piata constructiilor imobiliare a explodat in ultimii ani si putem observa cum apar cartiere noi de case rezidentiale. Majoritatea au scari interioare care au in structura lor confectii metalice din fier forjat sau inox. Aceste balustrade ofera un aspect deosebit de elegant si dau tinuta oricarei locuinte. Modelele in care se poate prelucra fierul forjat sunt nelimitate si sunt la discretia imaginatiei si gustului dumneavoastra.

Daca ne uitam la balcoanele si la terasele acestor case vedem din nou cu preponderenta confectii metalice din fier forjat sau inox. Unele sunt acoperite cu copertine pentru o protectie sporita, iar aceste copertine din plexiglass merg incredibil de bine in combinatie cu fierul forjat, dar si cu alte confectii metalice. Nu e nevoie sa mergem mai departe de curtile acestor case si sa observam portile impunatoare sau gardurile care sunt realiazte tot din confectii metalice de cele mai multe ori. In gradinile amenajate cu gust si rafinament, intalnim tot mai des fel si fel de ornamente din fier forjat, de la arcade folosite ca suport pentru trandafirii cataratori, fanatani decorative, suporturi pentru ghivece si pana la figurine ce pot tine chiar de zona artei.

Confectiile metalice au fost si raman un produs extrem de solicitat pe piata romaneasca. Aproape intotdeauna au fost si sunt folosite intr-o combinatie de practic cu estetic. Acelasi lucuru il putem spune despre grilajele care sunt folosite in special de firme, dar si de proprietarii unor spatii rezidentiale. Din nevoia de a se proteja de posibili rau intentionati, oamenii isi accesorizeaza spatiile cu grilaje din categoria confectii metalice. Desi suna rece, grilajele pot avea un design deosebit de frumos, chiar shic. Bunul gust este foarte dezvoltat in zilele noastre, astfel incat doar daca nu vrei nu reusesti sa-ti echipezi frumos locatia.

Concurenta pe piata confectiilor metalice este una foarte mare. De la furnizorii mici pana la cei mari, cu totii se lupta in oferte care mai de care mai atragatoare pentru a atrage clientii de partea lor.  Aceasta concurenta a generat categorit o crestere a calitatii componentelor si a produsului finit dar si o presiune asupra pretului. Acesta difera in functie de materia prima utilizata in realizarea produsului solicitata, gradul de complexitate al lucrarii si serviciile auxiliare solicitate si oferite.

Magnius asigura montaj de calitate cu o echipa de profesionisti cu experienta si garantam abordarea solicitarilor dumneavoastra cu profesionalism si simt de raspundere.

Confectii metalice fier forjat- Cutii metalice, confectii structuri metalice usoare, confectii metalice pentru terase si copertine, garduri, porti, grilaje, gratare metalice, suporti pentru lumanari, garduri fier forjat, copertine fier forjat, garduri si porti  metalice.

Executam confectii metalice in Iasi si putem monta si livra in toata tara.