Debitare cu jet de plasma

Descriere produs

Debitare cu jet de plasma – servicii de calitate de la Magnius!

Taierea cu plasma este un proces termic si se utilizeaza la debitarea metalelor incepand cu anii 1950. In zilele noastre, metoda cel mai des intalnita este debitarea cu jet de plasma, care poate fi folosita pentru nenumarate materiale metalice. Dat fiind ca aceasta tehnologie a taierii cu plasma este destul de sensibila in ceea ce priveste modul de prelucrare al suprafetei de taiat, trebuie sa apelati la o firma specializata, care sa beneficieze de echipamentele necesare.

Magnius va pune la dispozitie servicii de debitare cu jet de plasma la cele mai accesibile preturi. Pe langa gama variata de confectii metalice cu care va intampinam, echipa noastra va ofera si debitare manuala sau CNC cu jet de plasma pentru otel, inoc, aluminiu, alama, cupru, bronz. Noi raspundem rapid solicitarilor dumneavoastra, iar personalul competent si experimentat va executa fiecare lucrare cu grija si atentie, fara a dauna materialelor prelucrate.

Dispunem de cele mai avansate tehnologii de taiere cu plasma, ceea ce  ne permite sa fim acolo unde este nevoie, indiferent de complexitatea lucrarii. Oferim seriozitate, profesionalism, dar mai ales calitate, ceea ce ne diferentiaza de restul competitorilor.

Ce presupune procesul de debitare cu jet de plasma?

Asadar, cand vorbim despre debitare cu jet de plasma ne referim la procedeul utilizat pentru debitarea otelului si a multor alte metale. Acest proces este posibil cu ajutorul unui pistolet de debitat care produce un jet de plasma. De asemenea, din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, exista cateva aspecte importante ce trebuie luate in calcul, precum: care este grosimea materialului ce urmeaza sa fie taiat, ce tip de pistol trebuie folosit, tipul si amestecul de gaz, diuza, viteza si directia de taiere, tensiunea si intensitatea de curent, dar si multe altele.

Exista anumite standarde europene care stabilesc norma ce trebuie respectata in ceea ce priveste calitatea si caracteristicile geometrice a unei piese ce urmeaza sa fie debitata. In general, atunci cand urmeaza sa taiem cu jetul de plasma, trebuie sa luam in considerare urmatoarele criterii: dimensiune, rugozitatea suprafetei, daca este perpendiculara suprafata de taiat, starea suprafetei, eventualele schimbari de temperatura din timpul procesului dar si multe altele.

Avantajul procesului de debitare cu jet de plasma fata de taierea cu flacara de oxigen consta in faptul ca prima metoda poate fi utilizata cu succes in majoritatea cazurilor de taiere a unor materiale conductoare de electricitate. Atat materialele groase, cat si cele subtiri pot fi taiate cu precizie si usurinta, folosind aceasta metoda.

Specialistii Magnius va ofera debitare cu jet de plasma la preturi avantajoase!

Performanta procesului de debitare cu jet de plasma este conditionata de evolutia continua a echipamentelor de taiere, a materialelor utilizate si instruirea personalului. De aceea, noi respectam toate aceste conditii si dorim sa ne dezvoltam pentru a obtine mereu cele mai bune rezultate.

Dispunem de echipamente moderne pentru taiere cu plasma, care ne permit sa taiem materiale de diverse grosimi. De asemenea, cu cat grosimea materialului este mai mare, cu atat costul dumneavoastra va fi mai scazut. Prin urmare, va asteptam cu detalii pe magnius.eu!

Debitare manuala sau CNC cu jet de plasma – inox, aluminiu, cupru, alama, bronz, otel.