• garaj tip copertina 2 locuri

Garaje

Descriere produs

Garaje metalice – rezistenta si durabilitate de la Magnius!

Structurile  metalice sunt tot mai des folosite de catre cei din domeniul constructiilor datorita faptului ca sunt rezistente si sunt usor de asamblat. Utilizarea structurilor metalice este aproape infinita, de aceea tot mai multe cladiri au schelet metalic sau sunt construite in totalitate cu materiale asemanatoare. Eficienta constructiilor de acest gen nu consta doar in costuri reduse, ci si in viteza de executie a lucrarii, care are o importanta majora in zilele noastre.

Fiecare dintre noi are nevoie de un spatiu sigur si solid unde se pot depozita diverse bunuri, materiale, vehicule, instrumente si alte obiecte. De aceea, Magnius va propune o serie de garaje metalice, deosebit de eficiente si la preturi extrem de avantajoase. Astfel, va oferim garaje metalice cu acoperis si pereti din tabla zincata sau vopsita, dar si alte variante de constructie. In functie de alegerea dumneavoastra acestea pot fi demontabile sau fixe, iar dimensiunile pot varia de asemenea.

Daca sunteti interesati de un garaj care sa protejeze masina doar de ploaie , soare si alti factori externi, atunci puteti opta pentru garaje metalice fara pereti laterali si cu acoperis din policarbonat sau alte materiale asemanatoare.

Garaje metalice – avantajele unei astfel de constructii

In ultimii ani, materialele si tehnologiile folosite la constructiile metalice au avansat considerabil, fapt pentru care tot mai multe persoane aleg o astfel de constructie. Odata cu durabilitatea s-a imbunatatit si aspectul structurilor metalice, ceea ce a dat nastere unei game din ce in ce mai atractive si mai diversificate. De asemenea, in ceea ce priveste materialele utilizate, acestea sunt din ce in ce mai usoare, mai ales in cazul constructiilor de mari dimensiuni, ceea ce inseamna o presiune mai mica asupra scheletului de baza, dar si o manipulare mai rapida a materialelor de constructie.

Aceste garaje metalice sunt doar un exemplu din marea masa de constructii metalice utilizate in domeniul industrial, agricol si nu numai. De asemenea, spre deosebire de constructiile din lemn, care este predispus la deteriorare, aceste garaje metalice sunt special fabricate astfel incat sa reziste la actiunea apei, ruginii, vantului, prafului, razelor UV etc.

Scheletul metalic in sine nu ocupa mult spatiu, ceea ce ne ofera sansa de a optimizare a spatiului disponibil pentru amplasarea unei astfel de constructii. Pe langa aceasta, se adauga si ritmul alert in care sunt construite aceste cladiri din structuri metalice, ceea ce este imposibil pentru orice alta constructie obisnuita.

Comanda acum garaje metalice de la Magnius!

Nu aveti inca un garaj pentru a va adaposti masina in conditii de maxima siguranta? Magnius va ofera garaje metalice usor de asamblat, fixe sau demontabile si la preturi extrem de accesibile. Puteti alege dintre garaje cu pereti si acoperis sau garaje fara pereti laterali. Materialele utilizate la aceste garaje pot fi tabla zincata, tabla vopsita, policarbonat celular, panouri sandwitch, poliplan etc.

In functie de complexitatea constructie cresc si preturile, deoarece echipa noastra executa garaje metalice potrivite necesitatilor dumneavoastra. Pentru mai multe detalii despre oferta noastra, Magnius va asteapta oricand!

Garajele metalice pot fi cu pereti si acoperis din tabla vopsita sau tabla zincata, cu sau fara izolare. O alta varianta de executie poate fi acoperirea garajului cu policarbonat celular si pereti din panouri sandwitch. Garajele metalice pot fi fixe sau demontabile, in functie de necesitati si se pot executa la diverse dimensiuni si forme in  functie de necesitati.

Putem executa si garaje fara pereti laterali, tip copertina, cu stalpi metalici si acoperis din poliplan sau policarbonat. Acest tip de garaj este indicat a fi utilizat doar pentru protectia autovehicolelor de soare, ploi sau grindina.

Garajele din policarbonat cu structura metalica pot fi utilizate atat pentru autovehicolele personale cat si pentru cazurile in care se doreste parcarea masinilor la sediile firmei

Livrarea garajelor se poate onora prin servicii de curierat sau transport cu autoutilitarele proprii

Montaj

Montaj

Producator

Producator

Garantie

Garantie

Consultanta gratuita

Consultanta gratuita

Livrare in toata tara

Livrare in toata tara

Masuratori si schite

Masuratori si schite