• garduri fier forjat
 • garduri din fier forjat
 • garduri fier forjat iasi
 • garduri fier forjat

Garduri fier forjat

Descriere produs

Fierul forjat s-a folosit din ce mai in ce mai mult de la descoperirea sa in secolul al XV-lea de catre suedezi si pana in prezent.

De-a lungul timpului, din ce in ce mai multi oameni s-au aratat interesati de utilizarea gardurilor din fier forjat, atat de practice si totodata atat de stilate.

Desi este o caracteristica  a marilor locuinte de prin orase, gardul din fier forjat a patruns si in mediul rural, la locuintele de vara si nu numai. Totusi, acesta ramane specific locuintelor care vor sa arate bun gust si rafinament. Le pot caracteriza cu usurinta fie prin simplitate, fie prin personalizarea gardurilor dupa cerintele proprietarului.

Se poate opta, de asemenea, pentru garduri din fier forjat simplu sau in combinatie cu placi de policarbonat, pentru a nu permite celor din afara sa priveasca in interiorul proprietatii. Indiferent de alegerea facuta, gardurile din fier forjat reprezinta o investitie inspirata, ce adauga eleganta oricarei locuinte.

Personalizeaza-ti locuinta cu gardurile din fier forjat.

Indiferent de ce preferinte aveti in materie de design al locuintelor, cu gardurile din fier forjat nu puteti da gres niciodata. Acestea pot fi personalizate dupa cerintele oricarui client, incepand de la tipul de elemente folosite in realizarea lui si pana la culoare.

Astfel, pentru realizarea gardurilor din fier forjat se pot folosi: elemente din fier forjat, bare amprentate, profile torsionate sau profile lise.

De asemenea, gardurile se pot lasa cu un design simplist, fiind alcatuite numai din bare si placi de policarbonat daca este cazul sau se pot customiza in functie de cerinte, cu diverse obiecte realizate tot din fier forjat, cu o anumita semnificatie sau cu forma abstracta. In ceea ce priveste aceste elemente, se pot stabili de catre beneficiar dimensiunile, formele, culorile si chiar cat de multe astfel de elemente se adauga gardului.

Pentru colorarea gardului din fier forjat, se poate opta pentru vopsea atat mata, cat si lucioasa.

Pentru a se asigura protectia anticoroziva a acestuia, se poate opta pentru grunduire si vopsire sau zincare, urmata de vopsire. La Magnius Iasi, alegerea apartine in totalitate beneficiarului.

Un alt mod de a personaliza gardurile din fier forjat este optarea pentru combinarea acestora cu placi de policarbonat, care sunt opace, impiedicand astfel ca trecatorii sa priveasca in interior. Acestea au grosimi cuprinse intre 4 si 10 mm si sunt disponibile in diferite culori, albe, fumurii sau, mai exista si varianta ca placile sa fie transparente.

La Magnius Iasi gasesti tot ce ai nevoie pentru garduri din fier forjat.

Si pentru a te bucura de o executie si montare profesionista, Magnius Iasi iti pune la dispozitie realizarea executiei, transportul si montajul gardului tau de fier forjat!

Garduri din fier forjat – Prin alegerea unui gard din fier forjat pentru a delimita proprietatea dumneavoastra cu siguranta distinctia si rafinamentul dumneavoasta vor fi observate. Gardul fier forjat ofera un aspect deosebit de placut si aduce valoare locuintei pe termen lung.

Puteti personaliza modelul unui gard din fier forjat, putand alege dintro gama foatre variata de modele de garduri din fier forjat si de elemente din fier forjat. Finisarea unui gard fier forjat se poate realiza cu vopsea mata, lucioasa sau cu patina timpului. In functie de modelul de gard dorit utilizam elemente fier forjat, bare amprentate, profile torsionate sau profile lise.

Finisarea unui gard din fier forjat diferentiaza calitatea si aspectul  final al lucrarii din fier forjat, de la polizarea si slefuirea gardului pana la vopsire si chiar montaj. Aspectul deosebit a unui gard din fier forjat nu este dat doar de finisare ci si de calitatea montajului si atentia la detalii.

CATALOG GARDURI METALICE / GARDURI FIER FORJAT

Protectia anticoroziva a unui gard fier forjat se poate realiza prin grunduire si vopsire sau prin zincare si vopsire. Se pot exetuta modele de garduri din fier forjat din cataloagele noastre sau dupa modelul sau schita oferita de client.

Gardurile din fier forjat pot fi decorate cu policarbonat cu grosimi intre 4 si 10 mm, acesta putand fi alb, transparent,fumuriu (bronze) sau colorat.

 • alegerea modelului de gard fier forjat
 • efectuarea unui calcul preliminar pentru executia gardului din fier forjat
 • executia schitei de ansamblu si alegerea culorilor dorite pentru gardul fier forjat
 • stabilirea pretului final al lucrarii
 • semnarea contractului de prestari servicii si achitarea unui avans intre 40 si 50%
 • executia, transportul si montajul (daca este cazul)
 • receptia lucrarii si achitarea diferentei in termenii stabiliti

 

Putem oferi livrarea si montajul gardurilor din fier forjat in orice localitate din tara. Avand preturi competitive va putem face o oferta care sa includa si transportul in localitatea dumneavoastra,iar montajul fiind realizat de echipa noastra. Pentru livrarea gardurilor si portilor din fier forjat in afara judetului Iasi se percepe o taxa de transport de 0,99 lei+TVA/km

Gardurile si portile din fier forjat pot fi  utilizate atat pentru delimitarea spatiilor comerciale cat si pentru delimitarea spatiilor rezidentiale. Gardurile din fier forjat nu reprezinta doar un necesar ci un element care poate infrumuseta locuinta sau sediul companiei dumneavoastra.

Modelele de garduri si porti din fier forjat produse de noi pornesc de la 160 lei/ml, inclusiv vopsire si montaj.

Vopsire

Vopsire

Schite

Schite

Litrare oriunde in tara

Litrare oriunde in tara

Montaj oriunde in tara

Montaj oriunde in tara

Masuratori

Masuratori

Consultanta gratuita

Consultanta gratuita

Producator direct

Producator direct