Garduri metalice

Descriere produs

Indiferent ca prejmuieste o casa, un teren sau un parc, Magnius ofera o gama generoasa de garduri metalice pentru toate gusturile, dar mai ales pentru toate conceptele de design si amenajari. Fie ca vorbim de modele de gard din fier forjat sau din tuburi de fier, gardurile metalice oferite pot avea modele simple si elegante, dar si complexe si atractive.

 

Din dorinta de a delimita spatiul personal inca de la inceput

Ca si idee de imprejmuire, putem sa ne intoarce in timp atat de mult, incat am ajunge la primele urme de Homo Sapiens si asta deoarece, nevoia de delimitare si protejare a spatiului personal dateaza inca de la primii pasi ai evolutiei umane. Este clar ca in trecut stramosii nostrii nu prea stapaneau bine prelucrarea metalului, dar acestia isi realizau fie din crengi, copaci sau bolovani garduri de delimitare.

Pentru omul modern, nevoia de delimitare si protejare a spatiului propriu este imbinata cu ideea de eleganta si aspect. Aici, internvenim noi cu echipa de specialisti de la Magnius, pentru a va oferi nu doar un simplu gard, ci un accesosoriu care sa completeze designul caminului sau al biroului dumneavoastra.

Pentru a oferi mai mult decat un simplu mod de a delimita un spatiu, gama noastra de garduri metalice contine modele fie cu piloni metalici sau de beton, intr-o varietate de forme si modele. Se poate opta totodata si la elemente din fier forjat sau modulare.

Cele doua tipuri principale de produse oferite de Magnius

Fierul forjat este pentru prima data utilizat in lume inca din secolul al treilea, cel mai important monument din acea perioada fiind renumitul turn de la Delhi, India. Insa, in Europa a ajuns mult mai tarziu, in preajma secolului XV. Cum bine se stie, razboaiele au adus pe langa pierderi umane si materiale, si evolutia tehnologica. Datorita ghiulelelor de tun din fonta, au permis metodelor de obtinere a fierului forjat in intreaga lume

La gardurile metalice din fier forjat marele avantaj il reprezinta eleganta modelelor ce se pot obtine din fier, dar si rezistenta net superioara a acestora. Daca doriti un gard metalic care sa fie practic un ornament pentru gradina dumneavoastra, fierul forjat este alegerea cea mai indicata pentru asta.

Deloc mai prejos de eleganta fierului forjat, gardurile metalice din elemente tubulare sau paralelipipedice ofera si ele un aspect placut si totodata un raport pret-calitate avantajos. Acest gen de garduri este indeosebi pretabil pentru ingradirea suprafetelor relativ intinse, acest lucru reprezinta un avantaj cand vine vorba de costuri.

Catalogul de modelele de garduri metalice pe care le producem contine mai bine noua zeci de modele, dar pentru ca ne respectam clientii, oferim si posibilitatea realizarii de modele de garduri metalice dupa schitele si modelele aduse de catre client.

Faptul ca suntem pe piata de aproape un deceniu, consideram ca este un fel de atestare a calitatii produselor noastre, dar mai ales, pe langa asta, in acest deceniu am invatat de la clienti si am imbunatatit in continuu produsele, dar mai ales serviciile destinate acestora.

Magnius Iasi –  garduri din profile rectangulare (teava) si otel lat la dimensiunile solicitate de clienti. Protectia anticoroziva a gardurilor se poate realiza prin grunduire si vopsire sau prin zincare si vopsire. Gardurile metalicedin teava  se intalnesc atat in cazul imprejmuirii sediilor de firma cat si in cazul imprejmuirilor rezidentiale. Se pot exetuta modelede gard  din cataloagele noastre sau dupa schitele si specificatiile dumneavostra.

CATALOG GARDURI METALICE / GARDURI FIER FORJAT

Pentru realizarea lucrarii se parcurg urmatorii pasi:

  • alegerea modelului pentru gard si porti
  • efectuarea unui calcul preliminar a executiei gardului
  • executia schitei de ansamblu a gardului si alegerea culorilor dorite
  • stabilirea pretului final pentru gard si porti
  • semnarea contractului de prestari servicii si achitarea unui avans intre 40 si 50%
  • executia, transportul si montajul(daca este cazul) gardului si a portilor
  • receptia lucrarii si achitarea diferentei in termenii stabiliti

 

Pentru gardurile metalice puteti opta pentru montaj si transport inorice localitate din Romania.

Preturile pentru gardurile metalice produse de noi pornesc de la 139lei/ml cu vopsire si montaj inclus in pret.

Gardurile siportile metalice pot fi utilizate pentru delimitarea zonelor rezidentiale,spatiilor publice, etc

Livrare oriunde in tara

Livrare oriunde in tara

Vopsire

Vopsire

Producator direct

Producator direct

Montaj

Montaj

Schite

Schite

Masuratori

Masuratori

Consultanta gratuita

Consultanta gratuita