Grilaje fier forjat

Descriere produs

Inca din secolul al XV-lea, de cand s-a descoperit tehnica de forjare a fierului de catre suedezi, pe piata nu au incetat nici pana in prezent sa apara diverse obiecte din fier forjat, fie cu scop decorativ, fie mai ales pentru a asigura sau a intari protectia unui imobil cu diverse destinatii.

Grilajele din fier forjat sunt intalnite atat in mediul rural, cat si in cel urban, la constructii deopotriva vechi si noi.

Fie ca este vorba de imobile traditionale, fie ca vorbim de unele moderne, oamenii au simtit nevoia, de-a lungul timpului, sa le protejeze apeland la aceste grilaje.

N-a fost neglijat, insa, nici aspectul, astfel ca in istoria productiei de grilaje din fier forjat, au existat, ca in orice alt domeniu, produse finite cu diferite insusiri: culoare, distanta dintre bare, diverse obiecte decorative realizate pe sau intercalate intre barele grilajului. Pentru ca fierul forjat este un material maleabil atunci cand este obtinut, aceasta customizare se realizeaza cu usurinta in functie de cerintele clientilor, iar pe piata de specialitate au aparut, ca urmare, producatori care realieaza grilajele dupa dorintele cumparatorului.

Atat utilitatea, cat si aspectul grilajelor din fier forjat sunt sustinute de faptul ca au o rezistenta foarte si ruginesc mai greu decat alte metale simple sau in diferite aliaje, prin urmare, au si o durata de viata sporita.

Grilaje din fier forjat, pentru siguranta la tine acasa.

Daca vrei sa te simti in siguranta in propria locuinta sau vrei sa o asiguri pentru atunci cand esti plecat de la domiciliu, opteaza pentru grilaje din fier forjat si nicio deplasare nu va mai fi umbrita de grija casei.

De foarte multe generatii incoace, oamenii au simtit nevoia sa isi apere bunurile si locuintele apeland la aceasta metoda, fiind totodata sigura, ieftina si de durata. Astfel, pana si in zone centrale ale marilor orase se pot observa grilaje la ferestrele situate la parterele blocurilor. Mai mult, aceasta tendinta s-a preluat si la case si mers atat de departe, incat grilajele de fier forjat pot fi asociate si usilor, pentru o mai mare protectie.

Daca in cazul ferestrelor lucrurile sunt mai simple, in cazul usilor se opteaza pentru grilaje mobile, pe sine sau cu balamale, si cu diferite sisteme de inchidere,  ca de exemplu lacatul sau alte sisteme actionate pe baza de cheie.

Pentru ca societatea actuala este una de consum, iar oamenii se concentreaza in jurul centrelor de desfacere a produselor, grilajele din fier forjat sunt foarte des intalnite la securizarea centrelor comerciale.

Servicii complete in ceea ce priveste grilajele de fier forjat la Magnius Iasi.

Daca esti in cautarea unor modele de grilaje din fier forjat sau ai propria ta viziune asupra unuia, dar  nu are cine sa il realizeze, Magnius Iasi iti sta la dispozitie cu propriul lor catalog cu modele standard sau iti asteapta indicatiile pentru a-l realiza conform cerintelor tale. Si pentru ca aspectul este aproape la fel de important ca si functia practica, Magnius Iasi ofera si vopsirea acestuia. Mai mult, tot magazinul ofera si transportul si montarea, pentru a avea parte de o montare profesionista, care sa asigure locuinta si sa puna in valore produsul.

Grilaje fier forjat – Producem grilaje din fier forjat pntru geamuri si usi dupa modele din catalogul nostru sau dupa schita elaborata impreuna cu dumneavoastra – executie, vopsire, transport si montaj. Catalog Grilaje 2013.