Grilaje metalice

Descriere produs

Grilaje metalice pentru siguranta dumneavoastra.

Grilajele metalice au rolul de a proteja impotriva actelor de vandalism sau intentiilor neplacute ale hotilor. Ele nu obtureaza total vizibilitatea spatiilor pe care le protejeaza, asigura o ventilatie corespunzatoare si sunt des intalnite in patii precum magazine, depozite, institutii sau chiar la geamurile locuintelor personale care se afla la parterul cladirilor. Le gasim disponibile intr-o varietate mare de modele, fie ele tubulare sau lamelare, extensibile sau pliabile, fixe sau mobile, automatizate sau manuale.

Firma noastra va pune la dispozitie o gama larga de grilaje metalice special configurate pentru nevoile spatiului dumneavoastra. La o simpla navigare pe www.magnius.eu puteti gasi profilele de care aveti nevoie.

Sunt spatii care necesita o aerisire corespunzatoare, situatie in care puteti opta pentru grilaje metalice confectionate din bare de otel. Aceste pot fi achizitionate in culorile clasice, dar pot fi si vopsite dupa bunul plac. Sistemul de actionare al acestora este si el important. Vi le putem oferi atat in varianta cu actionare manuala, dar si cu actionare automata pentru un confort sporit in utilizare.

In contextul spatiului de care dispuneti, puteti folosi unul din multiplele modele pe care vi le punem la dispozitie: grilaje metalice tip caramida, grilaje metalice tip romb, cu lamela perforata sau plina.

De ce este importanta echiparea cu grilaje metalice?

Atunci cand conduceti o afacere, unul din primele ganduri este cum sa securizati spatiul pe care-l aveti la dispozitie, cu costuri cat mai reduse dar cu o eficienta ridicata. In acest caz trebuie sa aveti in vedere folosirea unor grilaje metalice ca solutii practice de securizare a spatiilor comerciale sau industriale. Este o solutie potrivita pentru orice buzunar si nu reprezinta un lux pe care doar cei potenti financiar si-l permit. Cel mai important aspect de retinut este ca folosirea de grilaje metalice reprezinta o investitie care cu siguranta va fi amortizata in timp. Daca folositi protectia cu grilaje metalice, nu va trebui sa cheltuiti o avere pe agentii de paza.

Stim cu totii ca resursa umana este mult mai costisitoare. De asemenea, este o alternativa mai ieftina, dar foarte eficienta, la sistemele de supraveghere video sau la sistemele de alarma care sunt mult mai scumpe.

Garantia acestor sisteme este unul din punctele lor forte, avand o rezistenta optima in medie de peste 10 ani. Sunt realizate din materiale de o calitate superioara care contribuie la durata mare de viata a acestora. Pot fi aplicate pe orice tip de suport si oricarei constructii, putand avea si rol de obturare a vizibilitatii atunci cand sunt folosite lamelele pline.

Pentru o alegere optima a modelelor acestora reomandam ca in cazul spatiilor de mari dimensiuni sa se foloseasca grilaje metalice cu lamela plina, care se inchid intr-un mod compact, acestea fiind confectionate din otel. Iar in cazul spatiilor comerciale folositi grilaje metalice cu lamela perforata,  care permit ventilarea spatiului si o buna vizibilitate a acestuia din exterior.

Puteti achizitiona grilaje metalice adaptate oricaror dimensiuni si forme si pot fi folosite atat la securizarea intrarilor/usilor cat si a geamurilor, fie ca vorbim despre spatii comerciale sau domestice.

Grilaje din teava rectangulara si profile pline. Grilaje metalice pentru geamuri si usi-exectie, vopsire, transport si montaj. Catalog Grilaje 2013