Grilaje din tabla decupata CNC

Descriere produs

La Magnius gasiti cele mai frumoase grilaje din tabla decupata CNC.

Magnius va pune la dispozitie grilaje din tabla decupata CNC dupa orice model, fie ales dintre cele puse la dispozitie de noi, fie dupa fotografii sau schitele dumneavoastra. Grilaje din tabla decupata CNC pot avea rame din profile metalice si se executa, de obicei, din tabla de 3-4 mm, in functie de dimensiuni. Acestea pot fi vopsite in orice culoare si se pot utiliza cu succes atat in cazul locuintelor cat si in cazul spatiilor comerciale sau sediilor de firma, putand fi personalizata cu orice sigla sau model.

Cum se realizeaza grilaje din tabla decupata CNC.

In procesul debitarii, operatia de debitare propriu-zisa este destul de simpla: ea consta din taierea materialului in bucati. Deosebit de importanta insa, in cadrul acestui proces, este problema formei, dimensiunilor, toleranţelor şi calitatii suprafetelor pieselor debitate, care trebuie sa fie in asa fel, incat sa corespunda celui mai mic consum de material pe bucata, precum şi celui mai mic volum de manopera, conditii de care depinde nemijlocit economicitatea operatiei de debitare a pieselor respective.

Operaţia de taiere trebuie sa asigure: rugozitate mica a suprafeţelor separate; precizie mare a volumului sau a lungimii piesei; lipsa abaterilor de la forma geometrica a piesei; realizarea unor semifabricate cu lungime mai mare decat secţiunea transversala; pastrarea caracteristicilor materialului in zona de separare.

Debitarea se poate face cu sau fara pierderi de material. Pentru producţia individuala se poate adopta un procedeu cu productivitate mica, dar care sa necesite un utilaj cat mai ieftin. Pentru producţia in serie sau in masa se aleg procedee foarte competitive, compensand costul mai ridicat al utilajului sau al instalaţiei care, in general, este mai mare. In procesul de debitare foarte importanta este calitatea suprafeţei taieturii cat şi precizia pieselor obţinute in urma debitarii, acestea influenţand in foarte mare masura calitatea produsului finit ce are in componenţa aceste piese. De aceea noi fabricam grilaje din tabla decupata CNC, pentru a va oferi produse finale de o calitate neindoielnica.

De ce grilaje din tabla decupata CNC?

Debitarea cu plasma se utilizeaza din ce in ce mai larg datorita avantajelor pe care le prezinta faţa de celelalte procedee de taiere termica a metalelor, datorita urmatoarelor avantaje:  productivitate ridicata;  posibilitatea taierii aliajelor refractare la grosimi mari;  taieturi inguste şi fara bavuri. Pentru taiere se foloseşte un arc sau jet de plasma care incalzeşte, arde şi indeparteaza metalul din zona taierii. Jetul de plasma se foloseşte pentru taierea aliajelor metalice cu grosimi pana la 8-10 mm, iar la grosimi mai mari se foloseşte arcul de plasma. Vitezele de taiere sunt de 250-1250 mm/min. Conducerea jetului de plasma se poate face manual sau automatizat. Jetul de plasma este avantajos pentru debitarea foilor metalice in forme complexe, circulare sau unghiulare.

 

Datorita aplicarii tehnologiei invertorului şi a studierii mai aprofundate a procesului de debitare cu jet de plasma, la ora actuala echipamentele de debitat cu jet de plasma au devenit accesibile şi profitabile, costurile de utilizare fiind comparabile cu celelalte metode de debitare a materialelor metalice, atat prin procedeul manual, cat şi prin diverse aplicatii mecanizate, automatizate sau robotizate.

Grileje din tabla decupata CNC, orice model din catalog sau dupa fotografii si schite. Grilajele din tabla decupata CNC pot avea rame din profile metalice si se executa, de obicei , din tabla de 3-4 mm, in functie de dimensiuni. Pot fi vopsite in orice culoare. Acest tip de grilaje se poate utiliza cu succes atat in cazul locuintelor cat si in cazul spatiilor comerciale sau sediilor de firma, putand fi personalizata cu orice sigla sau model.