Jardiniere

Descriere produs

Bun gust cu jardiniere pline de culoare.

Pentru ca aspectul casei sa fie complet, nu este suficient sa ne referim doar la finisajele acesteia. Personalizarea si vitalizarea unor pereti reci se face prin aranjamente florale care nu dau gres nicioadata. Asezate in jardiniere potrivite, se pot crea adevarate opere de arta intr-un joc de culori care inspira prospetime si bun gust.  Jardinierele reprezinta solutia perfecta daca va doriti sa aveti ferestre superbe in orice anotimp, si totodata este o modalitate de a va pune in practica pasiunea si creativitatea pentru gradinarit. Jardinierele sunt folosite pentru cresterea si intretinerea plantelor care aduc o pata de culoare in orice spatiu.

Jardiniere pentru spatii versatile.

Cand aveti la ferestrele casei voastre jardiniere cu flori, va umpleti zilnic de energie pozitiva, veselie si este imposibil sa nu va provoace voua si celor care intra in contact cu imaginea jardinierelor colorate, o bucurie curata. Ferestrele caselor nu sunt singurele spatii care pot fi decorate cu jardiniere. Acestea sunt foarte potrivite si pentru amenajarea balcoanelor, a teraselor, a gradinilor si a oricaror altor spatii care necesita revitalizare.

Pentru cei care dispun de gradini, folosirea jardinierelor este o desfatare, pentru ca un spatiu mai amplu permite imaginatiei sa se joace in combinatii si aranajamente variate care dau personalitate spatiului. Intr-o gradina puteti folosi jardiniere intr-o gama diversificata, fie mici, fie mari sau confectionate din orice material. O eleganta si un stil deosebit il au jardinierele din fier forjat care combinate cu culorile pline de viata, formeaza un ansamblu divin care incanta orice privire. In functie de spatiul de care dispuneti veti alege si dimensiunea jardinierelor. Nu doar cele mari creaza un impact deosebit. Sunt jardiniere mici care emit o delicatete deosebita si care asezate in locul potrivit realizeaza o imagine perfecta. Posibilitatile de design sunt nenumarate.

Pe langa spatiile rezidentiale jardinierele mai sunt folosite si in parcuri sau zone publice care improspateaza aspectul urban si te face atent la natura si la minunile create de aceasta.

Jardiniere din fier forjat.

Chiar dacă menirea lor a fost aceea de a fi folosite ca suporturi pentru ghivecele cu flori, jardinierele și-au depășit rolul practic, devenind adevărate elemente decorative pentru grădină. Pe langa valoarea estetica, jardinierele din fier forjat sunt rezistente in orice conditii meteo si nu se degradeaza.  Pentru ca este vorba de fier forjat, si faptul ca acesta poate lua orice forma, puteti avea modelul pe care il doriti. Trebuie doar sa alegeti niste specialisti care sa execute modelul intocmai.

Specialistii firmei noastre prelucreaza fierul forjat cu maiestrie, obtinand rezultate spectaculoase. Orice nou proiect este o provocare pentru noi si o posibilitate pentru dumneavoastra de a beneficia de produse originale, calitative si exact asa cum vi le doriti.

Putem produce jardiniere cu diferite sisteme de fixare: jardiniere mari cu picioare de sustinere, jardiniere cu agatatoare pentru a fi suspendate, jardiniere cu sistem de prindere pentru balustrade terase sau ferestre etc.

Jardinierele pline de flori vor schima complet imagina casei, facand-o extrem de vesela si primitoare. Asigura un aer de noblete, sunt o imbinare deosebita de stiluri si permit un grad ridicat de personalizare.

Grilajele pot fi patinate cu diverse nuante, in functie de cromatica ambientala.