• mese fier forjat
  • scaune fier forjat

Masute si scaune fier forjat

Descriere produs

Mici trucuri de combinare a fierului forjat cu designul modern.

Despre designul interior realizat cu fier forjat. Fierul forjat atrage privirile tuturor prin detaliile fine si suple realizate dintr-un material atat de dur si greu de modelat cum este fierul. Echipa de maiestrii fierari de la Magnius stapanesc acest material si reusesc sa creeze obiecte de mobilier, cum ar fi masutele de cafea si scaunele din fier forjat.

Desi ati fi tentat sa spuneti ca acestea isi au locul mai mult intr-o gradina, mobilierul din fier forjat este alegerea perfecta pentru a imbina un design modern cu materiale si suprafete lucioase, cu asprimea si eleganta fierului forjat.

Pentru a realiza aceste masute si scaune din fier forjat, maiestrii nostri, incalzesc barile din fier pana acestea devin moi ca o plastelina, iar apoi incep sa o modeleze in forme delicate si placute, ce la final se transforma in diferite obiecte de mobilier.

Pentru inceput trebuie cunoscut faptul ca in design se lucreaza cu doua tipuri generale de materiale. Cele reci, precum gresia, marmura, fierul dar si altele creeaza o atmosfera moderna, dar rece. Tocmai pentru ca acestea materiale par dure. Lemnul, pielea,  stofa dar si altele intra in categoria de materiale calde. Este practic ca si in cromatica. Culori precum verde, albastru, mov , sunt categorisite a fi nuante reci, iar la capatul opus, galbenul, rosul, si anumite nuante de crem, sunt culori calde.

Acest principiu, al materialelor calde si reci, trebuie pastrat si atunci cand decoram caminul. In cazul livingului putem opta pentru o masuta ovala de cafea creeata din fier forjat, si cu suprafata din marmura alba sau orice alta culoare, dar deschisa. Astfel, culoarea inchisa a fierului forjat va contrasta in mod placut cu luminozitatea marmurei.

In jurul masutei de cafea putem amplasa doua  fotolii cu cadrul din fier, prevazute cu saltele si perne din piele pentru a oferi un grad de comfort excelent.

Tinand cont de aceste elemente, livingul trebuie amenajat cu materiale calde, alternate sau combinate si cu materiale reci.

Idei de cromatica pentru a imbina perfect designul fierului forjat cu elemente clasice.

Culorile, un element cheie, se vor alege tinand cont de combinatia cromatica aplicata la masuta si scaunele din fier forjat. In cazul in care masuta are suprafata din sticla, atunci putem combina culori calde, cum ar fi rosu, portocaliu, dar si culori tari reci, albastru, turquise-ul, sau mov aprins.

Cand se folosesc culori tari, este bine de stiut faptul ca acestea, daca sunt aplicate pe suprafete mari, au tendinta de a obosi ochii si astfel de a creea discomfort. Deci, este bine sa folosim culorile aprinse doar pe suprafete mici, sau daca dorim, putem avea in living un perete vopsit in culoare vie, iar restul peretilor sa fie de nuante pale spre alb.

Despre idei de amenajari, foarte multe idei puteti gasi printr-o simpla cautare. Insa cand vine vorba de fier forjat, echipa Magnius va poate oferi informatii si idei pretioase necesare pentru a combina cu succes intr-o maniera eleganta si frumoasa elementele de mobilier, fie ca vorbim de masute de cafea sau scaune creeate din fier forjat.

Mobilierul din fier forjat aduce o nota de eleganta locuintei dumneavoastra, indiferent daca se gaseste in interiorul sau exteriorul acesteia. Mesele si scaunele din fier forjat sunt personalizate cu modele din fier forjat, in functie de designul locuintei si dorintele dumneavoastra. Mesele si scaunele din fier forjat se pot folosi ca mobilier pentru terase, dar si in interior ca mobilier pentru sufragerii, bai, bucatarii sau dormitoare. Producem la comanda masute si scaune metalice si din fier forjat. Mese cu blat din sticla, tabla, marmura, granit sau plexiglass.