• pat din fier forjat
  • pat metalic din fier forjat

Paturi fier forjat

Descriere produs

Paturi fier forjat pentru un dormitor de vis!

Dormitorul reprezinta incaperea cea mai intima din cadrul unei locuinte, dar si incaperea unde ne relaxam si ne odihnim. Pentru ca odihna sa fie asa cum ne dorim, avem nevoie de un pat perfect din toate punctele de vedere. Ce intelegem prin aceasta? Ei bine, patul perfect trebuie sa se afle in deplina armonie cu restul mobilierului, sa fie rezistent, sa ne faca sa ne simtim cat mai confortabil si desgur, sa aiba un aspect estetic de exceptie.

Magnius va pune la dispozitie paturi fier forjat, executate cu atentie la fiecare detaliu si astfel incat sa corespunda cat mai bine cerintelor dumneavoastra. Cu siguranta paturile din fier forjat sunt printre cele mai elegante si rafinate, asa ca oferta noastra se adreseaza celor care iubesc acest stil de amenajare interioara. Disponibile in culori variate, rezistente si personalizate cu diverse elemente din fier forjat, aceste paturi sunt visul oricui.

Mai mult, pentru a va satisface pe deplin dorintele, va oferim sansa de a va personaliza patul asa cum doriti. In acest fel, veti putea completa restul decorului cu un pat care sa se potriveasca perfect.

Paturi fier forjat – avantaje

V-ati gandit cum ar fi sa aveti un pat din fier forjat? In cazul in care nu ati avut ocazia nici macar sa vedeti unul, ar trebui sa o faceti. Cu siguranta veti fi incantati de ceea ce veti vedea si veti dori sa achizitionati unul dintre cele mai frumoase paturi fier forjat. Pentru necunoscatori, trebuie precizat faptul ca aceste paturi au cateva avantaje ce nu pot fi trecute cu vederea.

In primul rand, fierul forjat sta la baza a numeroase piese de mobilier atat de interior, cat si de exterior. Astfel, din fier forjat se pot realiza mese, scaune, rafturi, elemente de iluminare si multe alte accesorii. Aceste paturi fier forjat au avantajul ca se combina perfect cu sticla, ceramica, marmura, lemnul sau granitul. De asemenea, fierul forjat este solutia ideala pentru o combinatie de neconfundat intre modern si rustic, atat de populara in zilele noastre.

Un alt avantaj il reprezinta rezistenta si durabilitatea pe care le au aceste paturi fier forjat. Odata cu trecerea timpului, paturile din lemn incep sa se deterioreze, in functie de calitatea acestora, insa fierul forjat isi pastreaza aspectul , fara sa intervina schimbari evidente. Desigur, aceste paturi reflecta personalitatea fiecaruia, mai ales in functie de elementele de decor.

De unde puteti comanda paturi fier forjat de calitate?

Magnius va pune la dispozitie cele mai frumoase modele de paturi fier forjat, la cele mai accesibile preturi. Acestea pot fi realizate pe comanda, iar specialistii nostri vor respecta cu strictete toate indicatiile dumneavoastra. Mai mult, in cazul in care nu va pricepeti la amenajari interioare, noi va oferim consultanta gratuita si astfel sunteti siguri ca ati facut alegerea corecta, ajutat de un specialist.

Acestea sunt menite sa decoreze dormitorul intr-un stil cat mai elegant, sa va ofere odihna de care aveti nevoie si sa faca parte din atmosfera mult dorita. Descoperiti oferta noastra si profitati de preturile mici!

Paturi fier forjat – Pentru decorarea dormitoarelor puteti alege un pat elegant din fier forjat. Patul din fier forjat poate fi vopsit in functie de cromatica ambientala. Paturile din fier forjat pot fi personalizate cu diverse elemente din fier forjat cu sau fara patina. Producem la comanda paturi din fier forjat la orice dimensiuni.  Modele si dimensiuni personalizate dupa dorintele dumneavoastra.

Paturile metalice fin fier forjat pot fi livrate in orice localitate din Romania, iar in functie de comanda transportul poate fi gratuit sau contra cost.

Preturile pentru paturile din fier forjat variaza in functie de model si cantitate.  Puteti solicita preturi si modeletrimitand un email la una din adresele de mail din pagina de contact

vanzari@magnius.eu sau contact@magnius.eu

Paturile metalice din fier forjat pot fi utilizate in orice  dormitoare indiferent daca este vorba de o locuinta, hotel, pensiune, etc

Masuratori

Masuratori

Livrare

Livrare

Consultanta gratuita

Consultanta gratuita

Schite si proiecte

Schite si proiecte