Porti autoportante

Descriere produs

Porti autoportante la cele mai bune preturi de la Magnius!

Alegerea portilor de la intrare trebuie facuta in functie de mai multi factori, precum cat de des se circula, amplasarea acestora in functie de mediu, care poate fi rezidential sau industrial, comercial etc, conditiile de securitate etc. In general, se doreste ca portile sa se deschida si sa se inchida cat mai repede, cu efort cat mai putin.

Magnius va ofera confecti metalice porti, printre care si porti autoportante, care sunt o alegere ideala din multe puncte de vedere. Acestea sunt montate cu ajutorul unui set de role si sunt sustinute de o sina care este fixata pe rama portii. Indiferent de conditiile climaterice, portile autoportante vor functiona fara dificultati, ceea ce reprezinta un adevarat avantaj.

Acest sistem poate fi utilizat pentru portile metalice din teava rectangulara, dar si pentru portile din fier forjat, indiferent daca acestea sunt dotate sau nu cu sistem de automatizare. Aceste porti sunt o solutie accesibila si eficienta, drept pentru care tot mai multi clienti ne solicita pentru realizarea acestora.

De ce sa alegeti porti autoportante?

Actionarea acestor porti autoportante este posibila fara contact cu solul. Acest lucru reprezinta un avantaj major in comparatie cu portile culisante clasice, care functioneaza cu ajutorul unei sine, deoarece nu exista frecare, iar forta de actionare este considerabil mai mica. De asemenea, functionarea acestor porti nu este conditionata de niciun factor de mediu care ar putea sa aduca dificultati, precum: gheata, praf, noroi, zapada, impuritati etc.

Totodata, aceste porti autoportante nu au nevoie de role, ceea ce inseamna ca nu mai este nevoie de intretinere, ca in cazul portilor cu sina, unde era necesara o curatare permanenta. Desigur, si costurile implicate sunt mici, la fel si timpul de montare, avand in vedere ca nu mai sunt necesare procedee de gaurire in asfalt, fixare, aplicarea unor materiale speciale si multe altele.

In cazul in care doriti porti autoportante, trebuie sa stiti ca veti avea nevoie de un bloc de beton sau un cadru fabricat din metal pentru fixarea acelor carucioare cu role. Acestea au rolul de a fixa si de a deplasa portile, fiind realizate din materiale precum otel, pentru o rezistenta indelungata. Desi portile autoportante sunt recomandate in special pentru mediul industrial, datorita dimensiunilor mari, vitezei de deplasare bune si lipsa factorilor ce pot impiedica buna functionare a acesteia, ele pot fi amplasate si in medii rezidentiale.

Magnius va asteapta cu porti autoportante de calitate!

Daca sunteti interesati de achizitionarea unor astfel de porti autoportante, Magnius asteapta comenzile dumneavoastra. Acestea pot fi executate pe comanda, in functie de preferintele dumneavoastra, iar specialistii nostri va vor prezenta toate variantele care vi se potrivesc, precum si costurile implicate, timpul de executie, avantajele, dezavantajele etc.

Portile autoportante sunt combinatia perfecta dintre rezistenta si un design modern, compatibil cu orice mediu in care urmeaza sa fie amplasate. De asemenea, acestea pot fi concepute pe diverse dimensiuni si tipuri de deschidere, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati din plin de avantajele acestor confectii metalice de calitate.

Confectii metalice porti РIn ciuda costului ridicat in comparatie cu portile culisante pe role sistemele de porti autoportante nu au sina de ghidaj montata pe pardoseala de beton. Portile autoportante sunt montate cu un set de role si stau in consola fiind sustinute de o sina ce este montata pe rama portii. Avantajul major utilizarii unei porti autoportante este faptul ca indiferent  daca se depune zapada pe pardoseala sau alte tipuri de materiale nedorite, poata va functiona fara probleme. Sistemul de porti autoportante se poate folosi atat in cazul portilor din fier forjat cat si in cazul portilor metalice din teava rectangulara sau tabla cu sau fara automatizare.