Sudura metale

Descriere produs

Sudura metale – beneficiaza de servicii profesionale oferite de Magnius!

Asa cum folosim diverse tipuri de adiv pentru alipirea unor obiecte din plastic, hartie, portelan etc, si metalele necesita un proces special prin care sa fie unite. Cu siguranta v-ati dat seama ca vorbim despre sudura, un procedeu tehnologic cu ajutorul caruia se realizeaza imbinari nedemontabile dintre diverse componente metalice. In urma procesului de sudare are loc fenomenul de imbinare , denumit sudura. Acesta implica interactiunea atomilor marginasi ai componentelor metalice ce urmeaza sa fie impreunate si este posibila cu ajutorul unor echipamente speciale.

Daca doriti servicii de sudura metale de cea mai buna calitate, Magnius este alegerea ideala. Noi oferim servicii de sudare otel si inox, folosind tehnologia cu electrod invelit , dar si sudura MIG/MAG. Dispunem de echipamente performante si de personal cu experienta, ceea ce ne recomanda ca fiind partenerul de incredere la care puteti apela pentru orice fel de proiect ce implica sudura.

Raspundem cu promtitudine solicitarilor dumneavoastra, iar specialistii nostri se vor ocupa in cel mai scurt timp posibil de lucrarile de sudura necesare, economisind astfel timp pretios. Preturile serviciilor noastre sunt accesibile, acestea fiind stabilite in functie de complexitatea serviciilor depuse.

Ce inseamna sudura metale?

In timpul procesului de sudare are loc o coeziune locala, posibila datorita unui aport de energie termica sau mecanica, dar si ambele variante in acelasi timp. in timpul sudarii, atomii prezenti in partea marginala a componentelor metalice vor primi energia de care aveau nevoie pentru a fi scosi din starea de echilibru, ca mai apoi sa formeze noi legaturi, care vor tine legate elementele metalice sudate.

Care sunt avantajele acestui proces de sudura metale? In primul rand pretul este destul de redus, iar lucrarile realizate pot fi destul de complexe. De asemenea, din punct de vedere profesional, aceasta meserie nu necesita un nivel mare de pregatire , ceea ce permite oricui sa efectueze o sudura metale, atata timp cat dispune de elementele necesare.  Pentru cresterea eficientei, sudura poate fi automatizata, astfel ca numarul lucrarilor de sudura creste intr-un interval de timp relativ mic.

In ceea ce priveste dezavantajele sudurii, aceasta nu poate fi realizata fara aparate speciale, iar de cele mai multe ori, pot sa apara fisuri. Mai mult, este necesar un echipament de protectie adecvat, deoarece apar raze ultraviolete ce pot dauna sanatatii celui care efectueaza procesul de sudura metale. Prin urmare, este o alegere accesibila, sigura, insa exista si cateva masuri de precautie pe care specialistii le cunosc cel mai bine.

Alege serviciile de  sudura metale de la Magnius!

Firma noastra vine in ajutorul dumneavoastra cu cele mai bune servicii de sudura metale, precum inox si otel. Specialistii nostri folosesc sudura cu electrod invelit, dar si sudura MIG/MAG, in functie complexitatea lucrarii, dar si de scopul acesteia si mediul in care vor fi utilizate componentele metalice sudate.

Dispunem de aparate de sudura profesionale, care ne permit sa raspunem cerintelor dumneavoastra cu rapiditate si eficienta maxima. Pentru mai multe detalii despre Magnius si serviciile pe care vi le oferim, vizitati magnius.eu!

Oferim servicii de sudare inox si otel. Sudura cu electrod invelit si sudura MIG/MAG.