Suporti pentru lumanari/aranjamente

Descriere produs

Suporti pentru lumanari/aranjamente pentru o estetica desavarsita a spatiului.

Decoratiunile, in general, sunt acelea care aduc plus valoare spatiului sau mediului in care sunt folosite. Fie ca le folosim pentru estetica propriei locuinte, fieca le folosim in cadrul unor evenimente speciale organizate cu atentie pana la cel mai mic detaliu, decoratiunile incanta prin grandoare si eleganta.

Arta decorari a evoluat foarte mult de-a lungul timpului si intalnim tot mai multe produse de o calitate deosebita care imbina elemente diferite obtinand un rezultat spectaculor. Cel mai frecvent intalnim decoratiunile la nunti, botezuri sau petreceri private.

Cum putem folosi cu succes  suporti pentru lumanari/aranjamente?

In cazul nuntilor si a botezurilor, toate decoratiunile sunt foarte importante, avand misiunea de a crea atmosfera speciala in una dintre cele mai importante zile din viata noastra. Totul trebuie sa fie perfect pana la cel mai mic detaliu. Suporturile din fier forjat denota o mare eleganta, fie ca gazduiesc un superb aranjament floral sau o simpla lumanare.

Traditia religioasa face simtita prezenta lumanarilor, fiind un obicei pe care-l respectam de foarte mult timp. Cu talent si imaginatie punem la dispozitia clientilor nostri suporti pentru lumanari/aranjamente dintre cele mai frumoase si elegante. Nu doar lumanarile au nevoie de suporti ci si florile. Ce poate fi mai frumos decat caldura florilor frumos colorate imbinate contrastant cu raceala si prestanta fierului forjat din care sunt create aranjamente unice. Aranjamentele pe suport de fier forjat sunt asezate in general langa cristelnita, in cazul botezurilor, sau alaturi de alte obiecte decorative din biserica.

O si mai larga folosire a acestor suporti pentru lumanari/aranjamente o intalnim in decorarea salilor care au ca punct principal buna dispozitie a invitatilor. Puteti realiza cu ajutorul acestora un decor special care va transforma sala intr-un loc desprins din basme. Aranajamentele din fier forjat pot lua o multime de forme, de la clasicele sfesnice sau suporturi de lumanari, pana la suporturi de sticle, arcade pentru intrarea in sala de festivitati, inimi din fier forjat decorate frumos cu flori, stalpisori din acelasi material, decorati cu tul si flori si alte diverse aranjamente pentru masa sau suporti pentru florile care aduc viata oricarei incaperi.

Ce alte aranjamente se mai pot realiza?

Pe langa suporti pentru lumanari de mici sau mari dimensiuni, putem realiza aranajamente precum: suport pentru sticla de vin, suport pentru servetele, fructiere, suporti pentru meniul evenimentului, suporti pentru platourile cu prajituri, suport pentru ghivece de flori realizat in forma de bicicleta, colivie decorativa, cutie de cadou decorativa, baza pentru aranjament floral in forma de copac, rafturi, suporturi pentru prosoape etc.

Cu suporti pentru lumanari/aranjamente din fier forjat puteti innobila evenimentul. Magnius va pune la dispozitie o gama larga de astfel de accesorii care vor ii vor incanta pana si pe cei mai inraiti critici ai designului unei sali de evenimente. Fiti indrazneti si alegeti cu incredere produsele noastre chiar si pentru amenajarea spatiilor domestice, pentru a obtine un aer medieval care va transpune pe alte taramuri.

Suporti pentru lumanari, suporti pentru aranjamente florale pentru nunti. Suporti lumanari nasi, sporti lumanari miri, suporti lumanari si aranjamente pentru masa.