Decorare vitrine

Inscriptionari vitrine: si estetica, si publicitate.

O cale foarte simpla si ieftina de a face reclama este inscriptionarea vitrinelor. Pentru ca societatea actuala se bazeaza din ce in ce mai mult pe consum, oamenii au ajuns sa petreaca foarte mult timp in magazine, fiind in contact direct sau indirect cu multe produse din centrele comerciale. De aceea, inscriptionarile vitrinelor reprezinta o modalitate de a aduce in atentia oamenilor produsele specifice magazinului, cele aflate la promotii, noile produse adaugate  pe stoc sau pur si simplu pentru a ilustra obiectele comercializate.

Daca mergi din magazin in magazin si arunci o privire atenta, se observa un joc de culori, desene, forme care nu fac altceva decat sa iti sugereze anumite produse, care mai de care mai interesante, la preturi mai bune, in cantitati mai mari si asa mai departe.

Inscriptionarile vitrinelor nu sunt procese foarte costisitoare, se realizeaza doar de firme specializate si sunt de mai multe feluri. Fie ca este vorba de inscriptionare cu autocolant decupat pe contur sau inscriptionare cu autocolant printat cu sau fara laminare, inscriptionarea vitrinelor reprezinta o strategie de marketing la fel de eficienta. Intrucat este utilizata pe scara larga, si preferintele variaza. Astfel, se pot personaliza vitrinele cu autocolante ce imita sablarea, vitraliile sau autocolante colorate in masa sau printate.

Dincolo insa de publicitatea pe care o fac, vitrinele inscriptionate au si functie estetica. De aceea, ele pot fi inscriptionate folosind folii simple, opace, sau cu perforatii, care nu permit sa se vada din afara in interior, folii ce au un aspect mai placut decat cele normale.

Reclama e mai simpla ca niciodata cu inscriptionarile vitrinelor

Pentru ca vitrinele sunt amplasate de obicei in zona de interes a clientilor, acestia intra, vizual, in contact cu ele. Fiind vazute de atat de multa lume, si publicitatea este mare. Cu alte cuvinte, culorile, formele, dimensiunile autocolantelor creeaza un impact vizual mare, datorat tocmai inscriptionarii vitrinelor. Acesta este sustinut, in principiu, de suprafetele mari ale autocolantelor, care atrag rapid atentia.

Scopul acestora este tocmai influentarea clientului sa vrea produsul sau serviciul caruia i se face reclama, prin urmare, sunt realizate astfel incat sa creeze clientului pofta sa guste produsul, sa doreasca sa il incerce, chiar sa il cumpere. Prin ceea ce transmit, promoveaza produse si fac, totodata, potentialii clienti curiosi sa le testeze, mai ales datorita impactului vizual puternic asupra acestora.

Magnius Iasi, diversitate in inscriptionarea vitrinelor

Pentru ca este vorba de publicitate, nevoile si dorintele clientilor sunt foarte variate. De aceea, va punem la dispozitie o gama intreaga de posibilitati de inscriptionare a vitrinelor.

De exemplu, autocolantul poate fi decupat pe contur sau se poate opta pentru autocolant printat, cu sau fara laminare.

Pentru clientii care doresc totusi design-uri mai complexe, se pot realiza produse de insriptionare a vitrinelor din combinarea autocolantelor ce imita sablarea sau autocolantelor ce imita vitraliile cu cele colorate in masa sau printate.

De asemenea, in functie de tipul de vitrina ce urmeaza a fi inscriptionat si de locul in care aceasta este amplasata, precum si de utilizarea ei, se poate opta pentru autocolant opac in totalitate sau cu mici perforatii care sa impiedice pe cei din exterior sa priveasca inauntru.

Toate acestea sunt puse la dispozitie de catre Magnius Iasi, la un raport calitate – pret numai bun de incercat!