Despre Noi

Activitatea noastra este impartita in doua categorii : Productia de materiale publicitare pentru exterior/interior si productia confectiilor metalice. Portofoliul nostru de produse este extrem de variat si am reusit de-a lungul existentei noastre sa acumulam o bogata experienta, satisfacand astfel necesitatile unui numar foarte mare de clienti din toata tara.

Materialele publicitare produse de noi cuprind: inscriptionari, printuri, reclame luminoase, litere volumetrice, totemuri, meshuri, bannereĀ 

Raportul calitatepret al produselor realizate de noi este unul excelent si avantajos, care cu siguranta va va surprinde. Preturile practicatede noi se reflecta in calitatea serviciilor, a produselor si a materialelor utilizate, iar datorita experientei si a diversitatii furnizorilor cu care colaboram ne putem adapta oricarui buget.

Detinem cunostintele si abilitatile necesare pentru a indeplini solicitarile cele mai complexe, astfel incat multumirea dumneavoastra sa fie deplina. Echipamentele si materialele pe care le utilizam pentru a executa produsele dorite, sunt de ultima generatie si de calitate la standarde actuale, alegand furnizorii cei mai buni.

Echipa flexibila si dinamica a societatii noastre va intampina cu seriozitate si promptitudine pentru a rezolva si cele mai exigente cerinte. Facem tot posibilul ca orice client sa fie satisfacut de serviciile si produsele noastre deoarece suntem convinsi ca numai in acest mod vom avea parte de colaborari de lunga durata.

PRODUCTIE PUBLICITARA IASI CONFECTII METALICE FIER FORJAT IASI

  • canvas
  • www.magnius.eu