Garduri si porti

Incursiune in istoria fierului forjat - de la unelte si scule, pana la garduri fier forjat.

Fierul forjat este un material aparte care are durabilitate si eleganta. Este folosit inca din antichitate unde era utilizat pentru confectionarea uneltelor si armelor necesare supravietuirii si mai apoi a fost folosit pentru realizarea portilor sau ca grilaje pentru geamuri si usi. Fierul forjat este tipul specific si traditional de fier al fierarului. Mai explicit, fierul forjat este fierul lucrat, o metoda traditionala de fabricare a metalului, care se realizeaza prin lucrarea repetata a acestuia sub actiunea ciocanului. Inca din trecut, prestatia fierarului s-a intitulat feronerie, acest nume pastrandu-se in timp. Feroneria insa cuprinde, in intelegerea zilelor noastre, prelucrarea mai multor tipuri de metale.

In timpuri indepartate, mobilierul din fier forjat, garduri fier forjat, grilajele si orice alt acesoriu confectionat  din acest tip de metal, erau la-ndemana aristocratiei, a celor avuti. Erau foarte frumos lucrate, forjate de mana, dar extrem de scumpe. Cu cat lucrarile erau mai creative, mai originale si mai impunatoare, cu atat era mai expusa pozitia si puterea propritarilor in societate.

Garduri fier forjat pentru o imprejmuire cu gust a imobilului dumneavoastra.

Avantajele acestui material sunt cunoscute de tot mai multa lume si astfel a devenit foarte popular. Cererea de garduri fier forjat, porti, mobilier şi accesorii,  a crescut enorm peste tot in lume, astfel incat si numarul celor care le produc a crescut direct proportional cu aceasta cerere. În timp ce acest lucru a făcut ca multe din elemente sa fie mai accesibile, originalitatea şi calitatea din trecut au fost sacrificate în acest proces. Fierul forjat a inceput sa inunde piata, pentru ca acesta a devenit o moda.

Articolele din fier forjat au fost si sunt funcţionale, frumoase, şi practic indestructibile. Garduri fier forjat reprezinta una dintre cele mai importante lucrari ale genului. Personalitatea si rezistenta acestui metal ofera distinctie si protectie deopotriva. Este interfata dintre exterior si cel care detine in proprietate un astfel de articol.

Daca sunt corect proiectate si executate, garduri fier forjat pot ridica considerabil valoarea imobilului imprejmuit cu acestea. Acestea atrag privirile si admiratia trecatorilor, prin eleganta si prestanta lor.

Cele mai frumoase garduri fier forjat, doar prin Magnius.

Puteti alege dintr-un portofoliu vast de modele proprii, de la garduri care pot fi achizitionate cu un buget redus, pana la garduri din categoria lux. Sau daca aveti o idee proprie, puteam realiza gardul dorit dupa schita pe care ne-o prezentati. Lucram cu profesionalism si daruire pentru satisfacerea clientilor nostri. Garduri fier forjat pot fi decorate cu policarbonat cu grosimi intre 4 si 10 mm, acesta putand fi alb, transparent, fumuriu (bronze) sau colorat. Avem grija sa oferim protectie anticoroziva pentru orice model de garduri fier forjat, aceasta realizandu-se prin grunduire si vopsire sau prin zincare si vopsire. Oferim servicii complete, care includ si montarea gardurilor. Aspectul deosebit a unui gard din fier forjat nu este dat doar de finisare ci si de calitatea montajului si atentia la detalii. Apelati cu incredere la serviciile noastre.