Grilaje

Magnius va pune la dispozitie grilaje pentru nevoile dumneavoastra.

Situatia economica precara din zilele noastre, ne expune afacerile unui risc crescut de furturi si de aceea suntem preocupati sa gasim cele mai eficiente masuri de securizare a spatiilor noastre. Unul dintre cele mai la-ndemana moduri de a pune in practica aceasta dorinta este folosirea de grilaje, disponibile intr-o mare varietate de structuri, forme si modele.

Firma noastra va pune la dispozitie grilaje din tabla decupata CNC, grilaje din fier forjat si grilaje metalice. Indiferent de nevoile pe care le aveti, noi va putem duce la indeplinire dorintele. Daca aveti nevoie de o securizare totala si compacta, va oferim grilaje cu lamele pline, confectionate din otel si care au o rezistenta superioara. Daca doriti ca spatiul de care dispuneti sa se bucure de o ventilatie optima si de vizibilitate atunci folositi grilaje cu lamele de diferite forme si dimensiuni.

Grilaje practice dar si estetice.

Celor care sunt axati pe estetica si vor sa imbine utilul cu placutul, le recomandam grilaje din fier forjat. Chiar daca au rol de protectie, pot fi un accesoriu care sa arate bine si sa se incadreze foarte frumos in peisaj. Fierul forjat este un material aparte care are durabilitet si eleganta. Este folosit inca din antichitate unde era folosit pentru confectionarea uneltelor si armelor necesare supravietuirii si mai apoi a fost folosit pentru realizarea portilor sau ca grilaje pentru geamuri si usi.

Fierul forjat este un material trainic de care trebuie profitat. Grilajele confectionate din acest material pot fi făcute pentru a fi utile dar și pentru a decora construcția casei dumneavoastră. Grilajele din fier forjat pentru fereastră pot fi fixe sau pot fi executate în asa fel încât să poată fi deschise. Există multe modele de grilaje: cu bare drepte, cu bare curbate, asa numitele grilaje din fier forjat “cu burtă”, ornamentale, etc. Orice model ati alege, acesta trebuie să fie util și plăcut iar din punct de vedere tehnic, nu trebuie pierduta din vedere funcția lui de bază, si anume protecția casei sau a spatiului dumneavoastră.

Grilaje inovative pentru un confort sporit.

Un alt tip de grilaje existent pe piata este grilajul tip rulou. Acesta poate fi confectionat din lemn, fier, aluminiu sau PVC si se monteaza la exteriorul ferestrei. Este dotat cu o cutie de protectie in care ruleaza lamele, ferindu-le si protejandu-le in caz de vant sau furtuna. Cutia poate fi inserata in golul din zidarie, astfel incat sa nu fie vizibila din exterior. Protectia antiefractie este mai scazuta fata de grilajele simple metalice, insa acestea prezinta cateva avanataje ce nu pot fi trecute cu vederea. In primul rand, ofera o filtrare eficienta a intensitatii luminii. De asemenea, grilajele de tip rulou pot asigura si o protectie termica suplimentara, fiind eficiente atat vara, cat si iarna.

Grilajele pot fi actionate atat manual cat si in sistem automatizat. Actionarea automatizata se poate utiliza in cazul oricarui tip de grilaje metalice. Este compusa din motor central, motor lateral (in caz de trafic intens), motor tubular, centrala de comanda cu sau fara fotocelule incorporate, intrerupator simplu sau cu cheie, telecomanda, fotocelule pentru detectarea obstacolelor. Este simplu, practic si eficient!