Placi pentru litere volumetrice

Data: 05/15/2014 20:18

Eleganta, stil si impact garantat cu litere volumetrice plexiglass.

Litere volumetrice plexiglass  asigura eleganta si rafinament oriunde ar fi amplasate. Acestea pot fi utilizate pentru semnalizarea unor cladiri sau obiective si pot fi amplasate atat la exterior, cat si la interior. Plexiglasul are un aspect impunator, sofisticat si este foarte rezistent la conditiile de mediu si la factorii mecanici.

Modalitatea de realizare a acestor litere volumetrice plexiglass este in mare parte mecanizata, la formarea lor fiind folosit un utilaj de taiere cu raza laser, de mare acuratete. Acesta taie materialul in forma logo-ului sau a textului dorit, finisarile ulterioare fiind facute manual. Produsul finit poate fi executat in diferite forme de stilizare, cum ar fi: litere volumetrice din plexiglas in suprapunere cu material de PVC (komatex, komacel, komadur, forex), de diferite culori, litere volumetrice din plexiglas tranparent, litere volumetrice din plexiglas transparent decorat cu autocolant de diferite culori etc. In general, efectele vizuale ce se pot realiza prin combinarea culorilor, a materialelor si a autocolantelor ce dau culoare produsului finit, au un impact foarte mare si ofera un stil deosebit promovarii firmei dumneavoastra.

Puncte forte pentru litere volumetrice plexiglass.

Litere volumetrice plexiglas sunt apreciate pentru aspectul lucios şi pentru transparenţa lor, care creeaza efecte deosebite. Avand un aspect elegant, formele volumetrice din plexiglas sunt preferate indeosebi in domeniul de afaceri. Este un material versatil, care permite crearea de semne volumetrice transparente, semitransparente, mate, lucioase, colorate in masa sau cu efect de oglinda. Pe plexiglas pot fi aplicate şi autocolante in diverse culori (transparente, translucente, opace, metalizate). Un alt avantaj al literelor volumetrice din plexiglas este durabilitatea, avand o durata de viata foarte lunga, ajungand chiar şi pana la 30 de ani.

Plexiglass-ul este un material care inlocuieste cu succes sticla. Este cunoscut si sub denumiri alternative cum ar fi plexiglass, plexi, plexic, plexi glass, sticla acrilica, pmma, plexy, acryl, placi acrilice. Debitarea pe utilaje cu control numeric (CNC) cu fascicul laser scoate in evidenta frumusetea si caracteristicile optice ale materialului. Combinand tehnicile de taiere, gravura si iluminare se pot obtine rezultate cu adevarat spectaculoase pentru o gama foarte larga de aplicatii. Gama de culori este variata si poate fi disponibila in varianta opaca sau cu un anumit grad de translucenta.

Litere volumetrice plexiglass de exceptie oferite de Magnius.

Echipa de profesionisti a firmei noastre va sta la dispozitie pentru a va recomanda produsele care se potrivesc nevoilor dumneavoastra, in functie de spatiul unde urmeaza a fi amplasate aceste litere volumetrice plexiglass, de bugetul de care dispuneti si de gusturile pe care le aveti. Daca aveti un buget mai generos, atunci va recomandam folosirea policarbonatelor translucente, deoarece au un rezultat surprinzator si cu impact deosebit, insa daca bugetul este mai restrans, va sfatuim sa folositi cu incredere plexiglass-ul. Magnius concepe si produce elemente de volumetrie din plexiglas pentru orice proiect.

Pentru a va convinge de calitatea serviciilor pe care le oferim. Suntem niste profesionisti care pun pe primul plan dorintele si satisfacerea pe deplin a clientilor nostri.