Panouri publicitare

Panouri publicitare pentru o promovare garantata!

Cea mai folosita metoda de publicitate pentru exterior este folosirea de panouri publicitare. Avand in vedere ca un numar considerabil de trecatori au posibilitatea sa vada mesajul/reclama dumneavoastra, investitia in panouri publicitare este una profitabila cu siguranta. Cu cat veti amplasa mai strategic panourile, cu atat impactul va fi mai mari si rezultatele mai consistente. Pentru o eficienta a campaniei dumneavoastra, se recomanda amplasare a cel putin cinci panouri publicitare la un km patrat.

Succesul afisarii de panouri publicitare este unul de necontestat. Marturie stau zecile de mii de astfel de exemplare care au aparut in Romania in ultimii ani.

 

De ce este eficienta folosirea de panouri publicitare?

  • Publicitatea stradala dezvolta comportamentul oamenilor, al consumatorilor. Daca mesajul folosit este cel potrivit, atunci efectele pozitive nu vor intarzia sa apara.
  • Mesajul pe care vreti sa-l transmiteti este peste tot. Oriunde intoarceti privirea va loviti de imaginea unui panou publicitar. Un spot promotional atragator, conform intentiei si ofertei dumneavoastra, la momentul oportun este cheia succesului. Daca acest mesaj nu este realizat de o firma specializata in realizarea de astfel de spot-uri si mesaje aveti in vedere urmatoarele : mesajul trebuie sa fie cat mai scurt cu putinta, dar suficient de lung cat mesajul sa poata fi transmis in durata medie de vizionare a panoului de catre cei aflati in proximitatea sa, mesajul trebuie sa fie concis si atragator, convingator.
  • Chiar daca nu constientizam lucrul acesta, petrecem foarte mult timp pe strada. Fie ca ne plimbam, fie ca mergem la cumparaturi sau suntem in drum spre serviciu, mergem zilnic pe strada si vrem nu vrem ne aruncam privirea asupra reclamelor care ne ies in cale.
  • Publicitatea stradala este accesibila pentru oricine, si pentru firmele mari dar si pentru cei aflati la inceput. Caramida cu caramida se construieste vitorul solid.


Panourile publicitare conving!

Intr-o lume inundata de mesaje comerciale, consumatorii percep pozitiv rolul panourilor publicitare, considerandu-le utile si informative. Outdoorul ramane un canal media cu care se poate transmite in masa, fiind foarte aproape de consumator din toate punctele de vedere. Un mesaj curat, coerent, interesant si creativ are priza mare la public. Outdoor-ul este un canal de comuncare in masa, care ofera oportunitatea expunerii pe suprafete mari a mesajelor cheie si posibilitatea implementarii de proiecte speciale care sa asigure un si mai mare interes din partea publicului tinta. Mai mult, daca tinem cont de aspectele vietii moderne si de faptul ca oamenii petrec din ce in ce mai putin timp acasa si mai mult timp in trafic, ne dam seama cat de eficient este sa comunici intr-un asemenea mediu. Comunicarea devine cu atat mai eficienta cu cat companiile resusesc sa tina cont de specificul acestui mediu si sa maximizeze efectul vizual al campaniilor expuse.

Magnius realizeaza cele mai bune panouri publicitare
Pe site-ul nostru gasiti informatii despre diversitatea de panouri publicitare pe care vi le punem la dispozitie: panouri publicitare din lemn, panouri publicitare din aluminiu compozit, panouri publicitare din tabla, billboard de mari dimensiuni, panouri publicitare din forex (PVC), people stopper, panouri publicitare din poliplan.