Printuri

Magnius va ofera cele mai reusite printuri.

In ultimii ani s-a dezvoltat foarte mult piata de printuri, fiind cunoscute drept cele mai utilizate mijloace de publicitate. Se pot realiza printuri pe aproape orice fel de materiale datorita noilor tehnologii, pe autocolant, panza, poliplan, tapet, rollup, mesh, banner etc. Pentru cei care doresc ca imaginea supusa promovarii sa fie vizibila de la o distanta considerabila, exista posibilitatea de a se realiza printuri XXL.

Seriozitatea si profesionalismul de recomanda si oferim solutii creative in deplin acord cu nevoile dumneavoastra.

Realizam o gama larga de printuri: fototapet/tapet printabil, canvas, autocolante (folii autoadezive), banner backlit, bannere publicitare stradale/blockout, bannere publicitare/frontlit banner sau meshuri publicitare. Rezolutiile mari pe care le folosim dau o calitate ireprosabila imaginilor, culorile fiind pline de viata. Materialele pe carea realizam aceste printuri sunt si ele foarte diverse: polipropilena, hartie foto, backlit, mesh, canvas, tapet, panza, tyvek, film pentru display-uri etc.

Despre tipurile de printuri.

In cadrul diverselor evenimente, a campaniilor electorale si publicitare, la decorarea vitrinelor, a magazinelor si a show-room-urilor sau in multe alte situatii, printurile de mari dimensiuni sunt o varianta foarte potrivita pentru vizualizarea eficienta a imaginii/mesajului ca se doreste a fi cunoscut de catre punlic.

Printurile realizate pe folii autocolante sunt cele mai folosite si mai cerute pentru printuri outdoor. Ele sunt foarte practice si utile in orice situatie in care avem nevoie de o solutie rapida de amenajare a unui produs sau a unui spatiu. Si autocolantul este disponibil intr-o varietate de materiale, cum sunt foliile de autocolant care se utilizeaza pentru un timp mai scurt si care nu lasa adeziv in urma lor atunci cand sunt dezlipite si sunt autocolante speciale pentru masini sau decorarea podelelor, care nu permit formarea de bule de aer atunci cand sunt montate. Acestea se aplica pentru perioade mai mari de timp.

Foarte intalnite la tot pasul sunt si bannerele, in acest caz sunt realizate printuri pe poliplan. Acestea atrag mereu atentia prin dimensiunea lor, in general fiind impresionante. Insa Magnius va poate pune la dispozitie bannere de mari dar si de mici dimensiuni, printate doar pe o parte sau pe ambele parti, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Printurile pe polipropilena sunt ideale. Acest material are o rezistenta crescuta la zgarieturi, are o stabilitate ideala pentru rezultate reusite de print iar gradul de opacitate este foarte ridicat, aspect foarte important.

Meshul folosit pentru printuri este un material perforat din PVC si are o usoara transparenta. Nu este un material greu, dar este foarte rezistent la conditiile meteo, indiferent de intensitatea acestora.

Sunt folosite de regula pentru printuri de foarte mari dimensiuni.

Putem realiza si printuri pe backlit, care este un film fabricat din PVC, rezistent la apa si la razele ultraviolete, are o suprafata fina mata sau lucioasa si care se utilizeaza pentru aplicatiile cu iluminare din spate. Rezultatul final reprezinta o calitate deosebita a printului.

Printurile pe canvas sunt folosite atunci cand vrem sa redam imagini care sa imite operele de arta, deoarece canvasul are o textura foarte asemanatoare panzei pentru pictura.