Servicii publicitate

Servicii publicitate complete.

Magnius este o companie serioasa, dezvoltata pentru a satisface toate cerintele pietei de publicitate, astfel incat clientii care apeleaza la noi sa aiba confortul unor servicii de calitate superioara. Oferim servicii publicitate dintre cele mai diverse, cum sunt decupare CNC,  reconditionari si reparatii, servicii montaj si decupare autocolant.

Executam decupari CNC cu router CNC care se foloseste la frezare, debitare, gravare etc. si se foloseste intensiv. Ceea ce-l face grozav este faptul ca poate decupa sau grava o multime de materiale cum sunt: alama, cuprul, aclilul-plexiglas, aluminiul compozit, placajul, tabla de aluminiu solida, foile din fibra de sticla, gipsul, policarbonatul etc. Pentru ca dispunem de aceasta tehnologie de ultima generatie, va oferim certitudinea ca vor fi respectate toate cerintele legate de dimensiunile de taiere, de finisajele marginale sau de acuratetea formelor prelucrate.

Reparatii si reconditionari ca servicii publicitate.

Va oferim posibilitatea repararii sau reconditionarii reclamelor care au fost deja instalate, precum si imbunatatirea acestora cu noi optiuni. Pentru ca tinta noastra este oferirea de servicii publicitate de calitate, ne dorim ca interventia sa fie cat mai rapida si pe cat posibil la fata locului, pentru un deranj minim al clientilor nostri. Tipurile de probleme care pot sa apara sunt:

  • defectiuni ale firmei luminoase (tuburi fluorescente, proiectoare halogen, tuburi cu gaz spectral, leduri). Casetele luminoase, fiind expuse in exterior, sunt predispuse murdarii. Acest lucru poate obtura din stralucirea luminii si de aceea trebuie curatate periodic.
  • sursa de alimentare cu energie se poate deteriora (transformator de inalta tensiune pentru tuburi spectrale, surse alimentare led, drosere si startere, balast electronic, etc.)
  • se doreste montarea unui senzor On/Off in functie de lumina exterioara
  • autocolantele se pot deteriora, caz in care asiguram indepartarea acestora, precum si a eventualelor urme de adeziv ramase pe diferitele tipuri de suprafete (auto, geamuri, vitrine, panouri PVC, prelate poliplan), oferind posibilitatea reinscriptionarii
  • unele fete de casete, console, panouri sau totemuri sparte care necesita inlocuirea materialului
  • demontarea si eventual montarea la o noua locatie a reclamei deja existente
  • inlocuirea graficii

Pe langa toate acestea oferim si servicii de indepartare a autocolantului aplicat pe vitrine, autovehicule, prelate etc.

Servicii publicitate montaj.

Un produs nu este cu adevarat adus la varianta finala pana ce nu este montat in locatia special destinata acestuia. Pentru aceasta va punem la dispozitie si servicii publicitate de montaj complete. Avem echipe de specialisti cu experienta in sistemele de prindere si montare a oricaror tipuri de materiale publicitare, fie ele bannere, casete luminoase, meshuri, autocolante, panouri poliplane interioare sau exterioare, litere volumetrice, fototapeturi etc. Avem o experienta vasta in domeniu care ne recomanda ca si profesionisti.

Va punem la dispozitie si servicii de decupare autocolant pe cutter plotter, cu latimi de pana la 1,26 m. Pot fi decupate cu cutter plotter-ul  autocolante colorate, autocolante reflectorizante si unele ce imita sablarea.

Este foarte importanta asigurarea unui serviciu de mentinere si verificare periodica a materialelor expuse, deoarece previne riscurile care apar si pot produce pagube materiale si umane in situatia in care se desprind.