Servicii

Consideram ca este important ca toti clientii nostri sa beneficieze de cele mai bune servicii, fara costuri suplimentare inutile, din acest motiv oferim consultanta gratuita indiferent de complexitatea proiectului. Va putem indruma in alegerea corecta a materialelor in functie de necesitate si buget.

Suntem constienti de faptul ca nu toti clientii detin timpul necesar obtinerii autorizatiilor necesare montajului unei relame, de accea va propunem sa ne ocupam si de aceasta problema impreuna cu colaboratorii nostri ce au experienta in acest sens.

Oferim servicii de montaj atat pentru materiale publicitare cat si pentru produsele din gama confectiilor metalice in toate judetele tarii. In functie de proiect puteti opta doar pentru livrearea produselor la sediul dumneavoastra sau puteti solicita sa asiguram si montajul. In functie de localitatea in care se va realiza montajul aceasta operatiune poate fi efectuat de echipa noastra sau de colaboratori.
Venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii de mentenanta profesionala pentru produse din gama confectiilor metalice si a materialelor publicitare. Apeland la personalul nostru specializat, va veti bucura de o buna functionare a produselor publicitare, intrucat personalul nostru specializat, in urma interventiei, se asigura de functionarea in parametri normali a intregului sistem. Va punem la dispozitie experienta acumulata cat si responsabilitatea fata de fiecare lucrare in parte, oferindu-va servicii de mentenanta de calitate.