Reclame stradale / Totemuri publicitare

Totemuri publicitare – solutia ideala pentru interior si exterior

Totemurile publicitare sunt specifice signalisticii stradale, acestea fiind un suport de comunicare ideal. Acestea pot fi construite cu ajutorul unor structuri metalice, profile de otel sau aluminiu, dar si multe alte materiale si pot fi personalizate in functie de preferintele fiecarui client. Pot fi construite in diferite forme si cu diferite inaltimi, pot fi luminoase si pot fi utilizate pentru a semnaliza o benzinarie, o cladire, o institutie si multe alte obiective de interes comun.

Magnius va intampina cu mai multe tipuri de totemuri publicitare, realizate cu materiale de cea mai buna calitate , cu o grafica excelenta si la preturi foarte avantajoase. Astfel, la noi puteti alege dintre cele trei tipuri de totemuri: totemuri publicitare luminoase, totemuri publicitare fara iluminare si totemuri city light. Fiecare dintre acestea sunt recomandate unui anumit tip de publicitate si pot fi realizate exact asa cum doriti dumneavoastra, scopul nostru fiind sa va furnizam produse publicitare cat mai eficiente.

Incercati produsele noastre si nu veti regreta alegerea facuta. Rezistente, cu o vizibilitate mare si extrem de populare in lumea advertising-ului, aceste totemuri publicitare sunt solutia ideala pentru a va prezenta intr-o maniera agreabila mesajul dorit.

Totemuri publicitare – categorii si caracteristici

Asadar, puteti alege totemuri publicitare luminoase, ce pot fi utilizate atat in interiorul cladirilor, cat si in exteriorul acestora. Scopul lor poate fi de natura informativa sau cu rol de a indica directia catre o anumita adresa. Acestea pot avea un schelet metalic, fie din otel sau aluminiu, in combinatie cu diverse alte materiale. Sistemul de iluminare poate avea la baza tuburi fluorescente, tuburi spectrale, leduri etc. In aceasta categorie intra urmatoarele tipuri: totemuri luminoase din lemn, cu policarbonat, din poliplan, din plexiglass, din alucobond si multe alte diverse materiale.

Daca nu sunt dotate cu un sistem de iluminare, aceste totemuri publicitare nu au acelasi impact vizual, insa eficienta lor este la fel de mare. La fel ca si in cazul restului de produse din aceeasi gama, si acestea pot avea forme neregulate, conice, rectangulare, curbate etc Designerii nostri vor sti exact ce solutie sa va ofere, astfel incat sa coincida cu ideile dumneavoastra.

Ultimul tip de produs, si anume city light, este asemanator cu un totem stradal, insa acest produs este recomandat mai mult in cazurile in care se doreste cresterea notorietatii unui brand, realizarea unor promotii etc.

Descopera oferta de totemuri publicitare de la Magnius!

Asadar, Magnius va asteapta cu cele mai interesante si atractive modele de totemuri publicitare, ale caror finisaje pot fi realizate cu o multime de materiale rezistente. Acestea pot fi personalizate exact asa cum doriti, indiferent ca doriti sa faceti reclama unuei firme, banci, sau oricarei alte institutii. Pentru un impact vizual mare, va recomandam totemuri publicitare cu sisteme de iluminare, care vor aduce rezultatele mult asteptate.

Aceste produse publicitare complexe sunt realizate cu ajutorul unor tehnologii de prelucrare moderne, care le confera rezistenta si durabilitate, mai ales atunci cand sunt amplasate in exterior. Pentru detalii, accesati magnius.eu!