10 aspecte interesante despre publicitatea stradala (OOH)

De ceva vreme te gandesti cum sa iti duci afacerea la urmatorul nivel si sa iti cresti vanzarile. Care ar fi cea mai potrivita metoda de promovare la care sa apelezi? In special daca nu ai un buget foarte generos, de unde stii in ce anume sa iti investesti banii pentru a te bucura de rezultate pozitive la final? Pentru a te ajuta, am pregatit pentru tine astazi 10 aspecte interesante despre publicitatea stradala (OOH). Haide sa le descoperim impreuna! Firma productie publicitara iasi, Magnius.

Publicitatea stradala are cele mai reduse costuri

Desi poate parea greu de crezut, publicitatea stradala are cele mai reduse costuri, spre deosebire de restul metodelor de promovare. Costurile promovarii prin intermediul publicitatii stradale sunt cu 80% mai mici decat prin intermediul televiziunii sau anunturilor din ziare si cu 50% mai reduse decat cele ale reclamelor de la radio.

Publicitatea outdoor este mai usor de observat

Statisticile arata ca peste 8 din 10 oameni care privesc bannere, se uita la mesajul expus, ceea ce inseamna ca vorbim despre un procent de 82% din populatie.

Gradul de vizualizare este ridicat

In cazul publicitatii outdoor, rata de vizualizare este una destul de mare. Vorbim aici despre publicitatea stradala realizata prin billboards, reclame pe autobuze, taxiuri, afise, bannere si multe altele.

Publicitatea stradala motiveaza consumatorii

Conform statisticilor, 4 din 10 privitorii unui anunt sau afis vor merge intr-un magazin sa caute produsul pe care l-au vazut.

Publicitatea stradala creeaza trafic in mediul online

Aproape 26%, adica 1 din 4 adulti, care au privit un banner sau o reclama outdoor, au accesat mai tarziu site-ul brand-ului respectiv, in cautarea produsului sau serviciului observat.

Publicitatea OOH contribuie si la traficul TV sau pe radio

Aparent 4 din 10 oameni care interactioneaza cu publicitatea OOH au privit un program TV dupa ce au vazut o reclama cu acesta pe un banner sau un billboard. Aceeasi este povestea si in cazul radioului, unde 23% dintre oameni au ascultat un anumit post dupa ce au vazut o reclama cu acesta.

Publicitatea outdoor in drumul spre casa

Tinand cont ca majoritatea dintre noi pierdem un timp generos in drumul facut de acasa pana la birou si viceversa, acesta este timpul perfect in care publicitatea OOH poate ajunge la ochii consumatorului. Tine cont de acest aspect atunci cand iti gandesti campaniile.

Nu doar soferii consuma publicitate OOH

Daca credeai ca doar cei blocati in trafic sunt consumatori de publicitate stradala, afla ca nu este chiar asa. Peste 50% dintre cei care consuma publicitate stradala sunt pietoni, care se plimba sau care aleg sa evite metodele alternative de transport.

Publicitatea OOH are efect asupra pietonilor

Potrivit statisticilor, peste 1 din 4 persoane au ales sa viziteze un magazin in urma interactiunii cu o modalitate de publicitate outdoor.

Publicitatea OOH determina deciziile de cumparare

Stiai ca peste 69% din calatori iau decizia de a face cumparaturi atunci cand se afla in afara locuintei, decizie adeseori influentata de publicitatea stradala?

 

Ce parere ai despre aceste informatii? Daca doresti sa apelezi la serviciile noastre de publicitate stradala, nu ezita sa ne contactezi!

Postări recente

07

Descopera povestea colaborarii cu brand-ul Cuptorul Moldovencei

Astazi am ales sa iti povestim despre un proiect extrem de drag noua, care vizeaza colaborarea pe care am desfasurat-o cu un brand cunoscut foarte bine si iubit de catre locuitorii orasului Iasi si nu numai: Cuptorul Moldovencei, care a început în anul 2014. Pentru cei carora nu le este cunoscuta, Cuptorul Moldovencei este o… Continuă lectura Descopera povestea colaborarii cu brand-ul Cuptorul Moldovencei

08

Eroi urbani – povestea din spatele unui proiect de suflet

Noi credem in oameni si in puterea binelui, asa cum sunt si protagonistii proiectului pe care urmeaza sa ti-l prezentam astazi. Este vorba despre o initiativa care a avut ca scop evidentierea actiunilor pozitive intreprinse de cateva persoane, locuitoare ale mediului urban. Vorbim aici despre un ansamblu de panouri, amplasata pe strada Lapusneanu din Iasi… Continuă lectura Eroi urbani – povestea din spatele unui proiect de suflet

15

Magnius si depasirea asteptarilor in cadrul unui proiect inedit

Poate ca este greu sa creezi un proiect, dar, cu siguranta este mai dificil sa il ridici la rangul de arta. Noi, cei de la Magnius, incercam sa tratam fiecare creatie ca pe o opera de arta, deoarece doar asa suntem siguri ca ne dedicam 100% pentru obtinerea unui rezultat perfect, de fiecare data. Astazi… Continuă lectura Magnius si depasirea asteptarilor in cadrul unui proiect inedit

24

Povestea Magnius si a literelor create in colaborare cu Ness

Dacă ești din Iași și vizitezi frecvent zona centrală a acestuia, probabil că ești deja familiarizat cu prezența unor litere mari, albe, care compun cu majuscule denumirea orașului. Ei bine, tot noi ne facem „vinovati” pentru crearea acestui proiect, iar astazi dorim sa iti prezentam cateva detalii despre concept, procesul de productie si cum a… Continuă lectura Povestea Magnius si a literelor create in colaborare cu Ness

19

De ce sa alegi literele volumetrice pentru afacerea ta

Ai o afacere infloritoare, care iti aduce satisfactii pe plan profesional. Totusi, in ultima vreme ai inceput sa te interesezi de diverse metode prin care sa devii mai vizibil, pentru si mai multe categorii de public. Una dintre cele mai ofertante metode de promovare este cea care implica literele volumetrice. Nu te-ai gandit la ele… Continuă lectura De ce sa alegi literele volumetrice pentru afacerea ta

22

Crearea Bancii New Era in cadrul Proiectului Smarter City

Ne bucuram sa putem spune ca am luat parte la realizarea unora dintre cele mai speciale si inedite proiecte create la noi in tara, alaturi de alti romani. Acesta este cazul si in povestea de astazi, deoarece urmeaza sa iti spunem despre proiectul in care am creat Banca New Era, in cadrul Proiectului Smarter City.… Continuă lectura Crearea Bancii New Era in cadrul Proiectului Smarter City