Magnius – Firma productie publicitara Iasi

Ce strategii de promovare outdoor sa folosesti pentru o afacere de succes?

Atunci cand ai o idee geniala si pornesti propria ta afacere, trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte, care tin de lansare, linie de productie, vanzare, contracte si multe altele. Printre acestea se numara, bineinteles, si partea de promovare a produselor sau serviciilor tale. Aici discutia este lunga, deoarece poti incerca sa te ocupi de unul singur de acest punct de pe lista sau poti apela la o companie care sa faca asta pentru tine. In orice caz, trebuie sa acorzi atentie unor anumite amanunte, care sa te ajute sa ajungi acolo unde iti doresti. Iata, in continuare, ce strategii de promovare sa folosesti pentru o afacere de succes.

Publicitatea BTL

Ai mai auzit pana acum despre publicitatea BTL? Daca nu, afla ca acest termen se utilizeaza inca de la aparitia sa, din anii 50, perioada in care agentiile de publicitate au inceput sa isi defineasca si sa isi diferentieze serviciile. BTL inseamna below the line, impreuna cu „fratii” sai ATL (above the line) si TTL (through the line). Publicitatea BTL se refera la publicitatea cu un public tinta bine definit si nisat, iar diferenta dintre ATL si BTL este ca cea din urma se foloseste de metode ceva mai neconventionale pentru promovarea produselor sau a serviciilor. Aici putem cuprinde e-mail marketing, SMS marketing, sponsorizarile, reclamele platite, promovarea prin persoane influente, dar si reclamele outdoor. Publicitatea outdoor este recunoscuta la scara globala, fiind una dintre cele mai uzitate, dar si creative tipuri de comunicare.

Ce strategii sa utilizezi in cadrul publicitatii BTL?

Putem purta o discutie interminabila despre publicitatea BTL si metodele pe care sa le pui in aplicare pentru a-ti atinge scopurile, dar vom incerca sa ne focusam pe cele mai importante detalii.

Definirea publicului tinta – degeaba ai un afis sau un panou publicitar realizat impecabil, daca publicul tau tinta nu este bine definit. Stabileste in prima instanta cui anume te adresezi si apoi treci la lucruri concrete

Adauga multa creativitate – nimeni nu se mai uita in prezent la un afis alb care are doar text negru. Ai nevoie sa spui o poveste, sa atragi privitorul si sa ii oferi mai mult decat stia ca are nevoie. Pentru asta ai nevoie de o echipa creativa, care sa gaseasca cele mai potrivite metode de a-ti promova produsele.

Investeste – fireste, niciuna dintre cele de mai sus nu este posibila fara o investitie pe masura. Ti se pare ca sunt costuri prea mari la mijloc? Credem ca succesul de care te vei bucura la sfarsit va justifica in amanunt fiecare banut cheltuit pentru promovarea brand-ului.

Produse publicitare de calitate – deoarece lucram zi de zi in acest domeniu si mediu, cunoastem la perfectie cat de important este ca materialele publicitare sa fie realizate conform celor mai inalte standarde, din materiale premium si dupa tehnici cat mai actuale.

Ai nevoie de bannere, afise, people stopper, colantari auto si alte materiale de tip publicitar, pentru a-ti pune in evidenta afacerea si a obtine vanzari? Apeleaza cu incredere la Magnius si iti vom oferi cele mai bune servicii, la preturi imbatabile!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *