Magnius – Firma productie publicitara Iasi

Crearea Bancii New Era in cadrul Proiectului Smarter City

Crearea Bancii New Era in cadrul Proiectului Smarter City

Ne bucuram sa putem spune ca am luat parte la realizarea unora dintre cele mai speciale si inedite proiecte create la noi in tara, alaturi de alti romani. Acesta este cazul si in povestea de astazi, deoarece urmeaza sa iti spunem despre proiectul in care am creat Banca New Era, in cadrul Proiectului Smarter City. Ai devenit curios? Atunci echipa Magnius te invita sa descoperi in continuare intreaga poveste.

Care au fost dorintele din spatele acestui proiect?

Proiectul din povestea de astazi a fost intitulat New Era si a fost sustinut de catre Fundatia Comunitara Iasi. Acesta face parte dintre participantii din cadrul unui concurs de creatie finantat de catre BCR, alaturi de Ness Digital Romania, competitie la care au participat mai multi arhitecti, cat si studenti la arhitectura. Dupa cum poti afla si din presa locala, unul dintre castigatorii acestei finantari a fost studentul Vlad Denis Cozmei. Cerinta a fost simpla si anume o punere in practica a unei forme cat mai apropiata de cea din schite. Iar noi ne-am conformat si ne-am apucat de treaba. Ce a iesit vedem in continuare.

Care este durata pentru realizarea unui astfel de proiect

Daca unele persoane cred ca un astfel de proiect este gata in cel mult o saptamana, vrem sa le contrazicem. Proiectul de fata ne-a consumat aproximativ o luna de zile, timp in care am cautat si am testat cele mai bune si potrivite solutii tehnice pentru executarea bancii Smart. Ca de fiecare data ne-am dat silinta sa terminam proiectul la timp si am reusit sa respectam cu success deadline-ul primit, acesta fiind unul dintre aspectele la care am ajuns sa ne pricepem cel mai bine.

Cum s-a desfasurat intreg proiectul?

Totul a inceput cu analizarea proiectului si a cerintelor aferente, pentru a gasi si a implementa solutiile tehnice potrivite. A urmat acordul proiectantului asupra materialelor alese pentru efectuarea lucrarii. Credeai ca totul a mers ca pe roate? Ei bine, pentru ca nu totul este usor in viata, am avut de-a face si cu impedimente in realizarea proiectului si am intampinat o problema pe parcurs. Ne-am vazut nevoiti sa inlocuim zonele de curbura ale lucrarii. Desi acestea au fost initial proiectate ca fiind din beton armat, ne-am dat seama ca nu este o solutie fezabila, asa ca am venit cu o alta idee, pentru a inlocui acest material. Dupa cateva incercari esuate si mai multe propuneri care nu pareau realiste, am ajuns in punctul in care am inlocuit betonul cu o carcasa din aluminiu, imbracat cu o vopsea texturata de culoare gri.

Cum s-a sfarsit totul?

Cu bine, am putea spune, deoarece proiectul a fost livrat la timp, respectand toate cerintele cu brio. In plus, proiectul a fost promovat prin intermediul unui reportaj realizat si difuzat de catre TVR Iasi si Palas Iasi, ceea ce ne spune ca rezultatul si reactiile au fost unele de natura pozitiva.

Esti in cautarea serviciilor de publicitate indoor si outdoor de calitate? Atunci contacteaza-ne pentru a incepe o frumoasa colaborare. Iti garantam ca nu vei regreta alegerea facuta! Firma productie publicitara, Magnius!

Citeste si:

De ce sa alegi literele volumetrice pentru afacerea ta

Povestea Magnius si a literelor create in colaborare cu Ness

Magnius si depasirea asteptarilor in cadrul unui proiect inedit

1 thought on “Crearea Bancii New Era in cadrul Proiectului Smarter City”

  1. Pingback: Afla tot ce nu stiai despre serviciile de print indoor si outdoor - Decizia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *