Magnius – Firma productie publicitara Iasi

Cum sa creezi publicitate outdoor de succes

Publicitatea outdoor inca se bucura de un succes rasunator, deoarece prinde la public, indiferent daca vorbim despre metode traditionale de promovare sau despre alegeri ceva mai abstracte. Publicitatea outdoor permite tuturor sa se prezinte cat mai ofertant in fata publicului, pentru a-si duce business-ul la un nou nivel. Esti fan al acestui tip de advertising? Atunci haide sa descoperi alaturi de Magnius, cum sa creezi publicitate outdoor de succes!

Fii creativ

Probabil ca cel mai bun sfat pe care ti-l putem da este acela de a fi creativ. Da tot ce e mai bun din tine, aduna cat mai multe idei, fie ca iti par bune sau nu si vezi ce poti obtine la final. Nu te limita la lucruri pe care altii le-au mai facut de zeci de ori, doar pentru ca in majoritatea cazurilor au fost de succes. „Go bold, or go home!”, dupa cum spune zicala.

Știi deja ca reclama ta va fi văzută de mii de oameni, deoarece locul de amplasare este foarte bine gandit. Totusi, mai stii si ca acei oameni vad zilnic sute de astfel de mesaje sau panouri publicitare, deci cum trebuie sa procedezi pentru a fi sigur ca ei isi amintesc ceea ce ai dorit sa le transmiti?

Alege siglele si literele volumetrice

Daca tot ti-am starnit procesul creator, haide sa vedem cum il poti pune in aplicare. O idee buna este sa optezi pentru siglele si literele volumetrice. O sigla deasupra intrarii in magazin sau in birou poate atrage, dar si respinge clientii, deci cu cat muncesti mai mult la design, cu atat mai bine. Iata ce te sfatuim noi?

Scoate-ti in evidenta brandul – pune accent pe numele businessului, logo si cu ce te ocupi. Nu te folosi de sigla magazinului pentru a face reclama sau pentru a prezenta oferte, deoarece vei distrage atentia de la brand. Pentru publicitate foloseste alte metode, precum bannere sau postere, pe care sa semnalezi promotiile.

Foloseste lumini tip led sau neon pe timp de noapte – chiar daca este intuneric, iar activitatea oamenilor scade pe timpul noptii, nu inseamna ca businessul tau trebuie sa intre in hibernare. Elementele de semnalistica pot deveni vizibile pe timpul noptii, cu ajutorul luminilor incorporate. Chiar daca magazinul este inchis, oamenii tot vor fi atrasi de lumini si culori.

Foloseste elemente 3D in design – aici te putem ajuta noi, prin crearea de litere sau sigle volumetrice, in designul dorit si decorate cu lumini. Le putem realiza chiar din furtun neon cu led, tip neon flex, flexibil, care poate fi modelat rapid in forma literelor pe care le doresti. Le montam apoi pe o suprafata de tip foaie acrilica transparenta. Un astfel de produs merge de minune cu afacerile de tip bar, cafenea, restaurant sau magazin.

Nu uita, orice serviciu sau produs poate fi imbunatatit cu ajutorul strategiei potrivite. Apeleaza cu incredere la Magnius pentru servicii garantate. Ne ocupam de tot ce este necesar, pentru ca business-ul tau sa aiba parte de cea mai buna publicitate outdoor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *