Magnius – Firma productie publicitara Iasi

Cum te ajuta casetele luminoase sa obtii un efect vizual inedit

Suntem in fiecare zi in cautare de metode de promovare publicitara cat mai eficiente, cu costuri cat mai mici si care sa solicite cat mai putina munca pentru producere si amplasare. Fireste, toate cele mentionate nu pot fi intotdeauna obtinute, dar pe locul intai primeaza efectul pe care il au produsele noastre in captarea atentiei privitorilor si crearea unei impresii pozitive. Una dintre modalitatile noastre preferate de promovare outdoor sau indoor este prin intermediul casetelor luminoase. Nu te-ai gandit pana acum sa apelezi la aceasta metoda? Atunci ramai alaturi de echipa Magnius si afla cum te ajuta casetele luminoase sa obtii un efect vizual inedit.

Ce sunt casetele luminoase?

In primul rand, credem ca este de datoria noastra sa facem putina lumina asupra acestui subiect si sa lamurim pentru toata lumea ce sunt mai exact casetele luminoase. Acestea sunt materiale publicitare sub forma de caseta (patrata, dreptunghiulara sau forme mai abstracte), care transmit un mesaj, cel mai adesea cu scop publicitar, pe baza de lumina. Casetele luminoase sunt ideale atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, spre deosebire de un afis, care nu se va vedea pe intuneric.

Din ce materiale sunt confectionate casetele luminoase?

Depinde de specificul produsului, de cerintele clientului si de locul amplasarii, dar, in general, casetele luminoase sunt confectionate din materiale precum PVC, polistiren, plexiglass, aluminiu, decorate cu furtun neon cu leduri, din materiale flexibile, care permit modelarea acestuia sub diverse forme, precum litere sau sigle. Mai putem adauga suprafete de tip foi acrilice transparente, pentru montarea scrisului obtinut. Pentru proiecte ceva mai complicate sau mai detaliate decat cele standard, casetele luminoase pot contine si alte tipuri de materiale, precum lemn, tabla, forex sau MDF.

De ce sa optezi pentru casete luminoase?

  • Efectul vizual – probabil ca cel mai de impact motiv pentru care ar trebui sa alegi casetele luminoase este dat de efectul vizual pe care acestea il au. Dat fiind faptul ca sunt luminate, aceste casete pot fi vizibile atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii. Asadar, optand pentru o caseta luminoasa ai parte de o modalitate de promovare 24 din 24, platind o singura data.
  • Pretul avantajos – o caseta luminoasa este cu siguranta ceva mai costisitoare decat un simplus afis, dar, tinand cont de efectul pe care il creeaza, suntem siguri ca vei gasi costurile aferente mai mult decat justificate si deloc exagerate.
  • Te bucuri de vizibilitate – prin natura lor, casetele luminoase sunt create pentru a atrage si a bucura ochiul uman. Luminile, jocurile de culoare si mesajul, laolalta, vor crea un efect unic si iti vor oferi un grad crescut de vizibilitate.
  • Actionezi intr-un mod profi – o caseta luminoasa va comunica publicului faptul ca afacerea ta este una serioasa, care investeste in imagine si brand. Putem garanta faptul ca gradul de profesionalism al business-ului tau va creste in cel mai scurt timp cu putinta, daca apelezi la casetele luminoase.

Vrei sa incerci casetele luminoase pentru afacerea ta? Atunci nu ezita să ne contactezi, pentru a solicita serviciile Magnius!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *