Magnius – Firma productie publicitara Iasi

Curiozitati despre crearea materialelor publicitare

De-a lungul activitatii noastre ne-am confruntat cu diverse intrebari, mai mult sau mai putin neobisnuite, legate de activitatea noastra, tarife, timp de productie, materiale si multe altele. Pe cate dintre acestea le auzim chiar si astazi, asa ca ne-am hotarat sa aducem putina lumina asupra curiozitatilor pe care oamenii le au. Haide sa descoperi alaturi de Magnius cele mai frecvente intrebari despre materialele publicitare indoor si outdoor.

Ce durata de viata are un banner?

Am auzit de multe ori aceasta intrebare: ce durata de viata are un banner? Este destul de greu sa dam o cifra exacta deoarece acest aspect tine de mai multi factori precum materialele din care bannerul a fost fabricat, cat si locul in care este montat si conditiile care tin de factorii naturali. Trebuie sa stii ca la Magnius folosim unele dintre cele mai calitative materiale de productie, cat si aparatura de ultima generatie, totul pentru a asigura producerea unor bannere cat mai calitative, care sa reziste cat mai bine in timp, pentru perioade de ani de zile, fara sa isi piarda culorile sau fara ca materialul sa se degradeze.

De ce sa optez pentru materiale publicitare outdoor?

Motivele sunt extrem de multe, dar printre cele mai importante putem enumera vizibilitate atat la interior, cat si la exterior, un public tinta mai mare, costuri reduse sau o amplasare la vedere. In plus, nu trebuie sa te limitezi la afise sau bannere, ci poti opta pentru colantare auto, autocolant pentru vitrine sau geamuri, capre stradale sau copertine poliplan pentru magazine si diverse afaceri.

Cum sa creezi un banner stradal de succes?

Nu exista o reteta garantata pentru un banner de succes, dar poti adauga ingredientele necesare si cunoscute ca fiind importante in vedera atingerii acestui tel: un mesaj de succes, imagini si grafica atractive si o firma care produce materiale publicitare indoor si outdoor de succes. 

De ce sunt utile literele volumetrice?

Literele volumetrice sunt ideale daca vrei ca business-ul tau sa fie vazut de la distanta. Fie ca sunt sau nu luminate, literele volumetrice atrag rapid privirile si ajuta la crearea unei imagini pozitive in mintea privitorului. In plus, in functie de locul in care le doresti amplasate, poti opta ca acestea sa fie luminate sau nu. Noi recomandam de cele mai multe ori literele volumetrice luminate pentru exterior, pentru a obtine vizibilitate chiar si pe timpul noptii, iar pe cele neluminate pentru interior, unde exista aproape intotdeauna alte surse de iluminat.

Imi garanteaza materialele publicitare succesul afacerii?

Fireste ca materialele publicitare, fie ele indoor sau outdoor nu pot garanta succesul unei afaceri. Totusi, un business va pleca la drum cu mai multe atuuri daca va sti cum sa isi puna in evidenta calitatile prin intermediul reclamelor, afiselor si altor metode. Desigur, este important sa apelezi la o echipa profesionista, pentru a te putea bucura de cele mai bune rezultate la final.

Ti-am lamurit cateva dintre curiozitati? Daca inca mai ai intrebari care te framanta, te asteptam sa ne contactezi!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *