Magnius – Firma productie publicitara Iasi

De ce este colantarea masinii o idee buna

Fie ca este facuta in scop publicitar sau pentru schimbarea aspectului autovehiculului, colantarea masinii este, fara doar si poate, o idee foarte buna. Desi este o cheltuiala suplimentara, care ti se poate parea nejustificata pe moment, noi avem adunate cateva motive care sa iti demonstreze intocmai contrariul. Ramai alaturi de specialistii Magnius si afla de ce ar trebuie sa iti colantezi masina.

Un plus de protectie

O masina reprezinta un bun care poate avea costuri destul de ridicate, fie ca vorbim despre masina personala sau cea a firmei. O data la ceva timp va trebui sa investesti o anumita suma de bani pentru ca aceasta sa continue sa isi deserveasca scopul pentru care a fost conceputa si achizitionata, precum reparatii, mentenanta, asigurari si multe altele. De aceea, este important sa ii asiguri un nivel de protectie optim, pentru a nu te confrunta cu probleme neasteptate mai tarziu. Colantarea protejeaza autoturismul impotriva zgarieturilor, urmelor inestetice si chiar si impotriva ruginei. Asadar nu este vorba doar despre un scop estetic, ci si unul extrem de practic.

Fireste, exista si cateva dezavantaje, care s-ar putea sa te faca sa te razgandesti, si acelea sunt pretul pentru o astfel de procedura, dar si faptul ca colantarea masinii nu este permanenta si trebuie refacuta o data la cativa ani, deoarece materialele utilizate se vor degrada in timp.

O modalitate perfecta de advertising

Daca vorbim despre firma proprie, cu siguranta nu ar strica sa gasesti modalitati noi de promovare, cat mai des cu putinta. Colantarea masinii de serviciu te ajuta sa obtii promovare outdoor fara a fi nevoit sa platesti pentru expunerea vreunei reclame.

 Un alt avantaj este dat de faptul ca masina poate ajunge in orice colt al orasului, ba chiar in intreaga tara, deci poti castiga public nou mereu, cu minimum de efort. Pentru aceasta este necesar sa te asiguri ca designul pe care alegi sa il imprimi pe masina este unul atractiv, cu scris suficient de mare si un font citet, usor de recunoscut si de tinut minte. Nu uita sa treci si detalii importante precum adresa sediului, numar de telefon sau adresa de email. Colantarea masinii te poate ajuta sa ajungi la mai multe categorii de public. De exemplu, ai parte de vizibilitate si poti fi observat atat de catre pietoni, cat si de catre ceilalti participanti la trafic. Un alt motiv pentru care colantarea masinii este o idee buna este dat de costurile acestui proces. Desi sumele ti se pot parea mari, daca aduni toate avantajele vei realiza de ce este o idee buna. Platesti o singura data, dar ai parte de protejarea masinii, design atractiv si posibilitate de promovare nelimitata in trafic si nu numai.

 Colantarea unui autovehicul iti poate aduce numeroase avantaje, precum protectia automobilului, cat si o posibilitate foarte ofertanta de promovare outdoor. Apeleaza cu incredere la Magnius pentru serviciul de colantare a masinii si bucura-te de vizibilitate in orice capat al orasului. Iti suntem aproape pentru orice tip de intrebare, pentru curiozitati si oferte personalizate.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *