Magnius – Firma productie publicitara Iasi

De ce este importanta publicitatea stradala pentru intreprinderile mici?

Intreprinderile mici opereaza cu bugete limitate si rareori pun bani deoparte pentru publicitate. Problema este ca publicitatea este ceea ce ofera multor intreprinderi un avantaj fata de celelalte pe piata competitiva de astazi. Daca detineti o afacere mica, nu ar trebui nu numai sa faceti publicitate, ci si sa faceti din aceasta o prioritate absoluta si sa incercati sa intelegeti importanta publicitatii pentru intreprinderea dumneavoastra.

Constientizarea

Unul dintre cele mai directe rezultate ale publicitatii este cresterea gradului de constientizare a marcii, produsului sau serviciului dumneavoastra. Clientii dvs. tinta vor trebui probabil sa se intalneasca cu afacerea dvs. de cateva ori inainte de a incepe sa-si aminteasca de dvs., iar campaniile publicitare va ajuta sa realizati acest lucru.

Materialele publicitare realizate de noi asigura un prim contact cu publicul dumneavoastra si atrag atentia pentru a se intipari in memoria acestuia. Un brand devine din ce in ce mai pregnant in mintea unui consumator atunci cand atrage usor atentia are dimensiunile, forma si culorile potrivite.

Credibilitatea

Publicitatea arata consumatorilor si concurentilor dvs. de afaceri ca sunteti deschis si credibil si ca aveti incredere in brandul dvs. pentru a satisface nevoile consumatorilor. Aceasta poate atrage consumatorii sa va incerce produsele sau serviciile, indiferent de situatia economica. Faptul ca aveti bani pentru a face publicitate ar insemna ca va descurcati destul de bine ca afacere si, prin urmare, pot avea incredere in dumneavoastra.

Puteti avea produse sau servicii excelente, dar daca nu creati o imagine de marca, va fi greu pentru consumatori sa gaseasca un motiv sa vina la dumneavoastra si sa va ramana loiali. Pe langa elementele de identiate ale unui brand, trebuie sa ai o imagine reprezentativa si la locul fizic al intreprinderii. O colantare potrivita, aspectul exterior profesionist si luminile si dimensiunile potrivite ale materialelor publicitare vor atrage intotdeauna privirile si vor grava o imagine de neuitat in mintea consumatorului. Acest lucru ii va determina in subconstient sa creada in ceea ce vindeti.

Educarea consumatorilor

Publicitatea ajuta la educarea consumatorilor cu privire la modul in care produsele sau serviciile dumneavoastra ii ajuta si la ceea ce reprezinta marca dumneavoastra. Puteti utiliza campaniile publicitare pentru a va imbunatati construirea marcii si pentru a genera o intelegere mai profunda a marcii dumneavoastra – de la misiunea companiei dumneavoastra pana la valoarea a ceea ce vindeti.

Pe masura ce piata dvs. tinta intelege mai multe despre afacerea dvs., va simti o legatura mai puternica cu brandul dvs., ajutandu-va sa construiti increderea si loialitatea clientilor si facandu-va sa fiti cu un pas mai aproape de realizarea unei vanzari. De asemenea, puteti utiliza campaniile publicitare pentru a educa consumatorii cu privire la subiecte relevante pentru afacerea dvs.

Imbunatatirea reputatiei

Publicitatea va permite sa va imbunatatiti reputatia micii afaceri. Atat publicitatea offline, cat si cea online, poate spori importanta mesajelor dvs. cheie – ceea ce doriti sa aflati de la publicul tinta – si poate evidentia cele mai bune aspecte ale companiei dvs.

Atunci cand folositi reclamele pentru a evoca anumite emotii sau pentru a spune povestea din spatele marcii dvs., puteti modela perceptiile clientilor (cunoscuta si sub numele de imaginea de marca). De exemplu, daca ati avut parte de o expunere negativa, difuzarea unui anunt care evidentiaza partile pozitive ale afacerii dvs. poate redirectiona potentialii consumatori departe de atentia nedorita.

La Magnius nu exista proiecte prea ambitioase, ci doar ambitie care sa le faca realitate. Pune-ti creativitatea la lucru si creeaza continutul de care afacerea ta la inceput de drum are nevoie, iar noi te vom surprinde cu rezultate pe masura!

Contacteaza-ne acum pentru orice idee creativa pe care vrei sa o pui in practica!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *