Magnius – Firma productie publicitara Iasi

De ce este importanta publicitatea urbana

Ne place sa vorbim despre publicitatea urbana cu orice ocazie si asta vom incerca sa facem si astazi. Dintre toate subiectele abordate, ne-am dat seama ca nu am dezbatut importanta acestui domeniu si modul in care ajuta la dezvoltarea unui oras. Speram ca te putem tine aproape pentru cateva minute de lectura, pentru a-ti dezvalui cate ceva din cunostintele noastre, despre de ce este importanta publicitatea urbana. Echipa Magnius iti ureaza spor la citit!

Infrumuseteaza orasul

Suntem destul de siguri ca nu toata lumea ar fi de acord cu aceasta remarca, dar noi suntem de parere ca publicitatea urbana infrumuseteaza orasul. Fireste, atunci cand te uiti la un perete plin cu afise, mai noi sau mai vechi, lipite unele peste altele, nu poti spune ca apreciezi frumosul contextului. Totusi, atunci cand este implicata o doza necesara de imaginatie, iar ideile bune sunt puse in aplicare, se poate obtine ceva cu adevarat spectaculos. Fa un exercitiu si priveste, pe strada, reclamele din jurul tau. Suntem destul de siguri ca vei remarca cateva care sunt cu adevarat speciale.

Educa publicul

Atunci cand spunem ca publicitatea urbana educa publicul, ne referim la toleranta oamenilor pentru astfel de reclame, afise, postere, panouri publicitare, bannere si multe altele, dar nu numai. Vorbim aici si despre potentialul pe care il au toate aceste metode de promovare de a oferi informatii noi oamenilor, nu doar cu scopul de a vinde un produs sau un serviciu. Suntem de parere ca atunci cand ii oferi privitorului ceva la schimb pentru timpul sau pretios pe care il pierde pentru a-ti consuma reclama, scopul tau este atins mult mai repede.

O metoda buna de promovare

Fireste, scopul de baza, acela de a promova un serviciu sau un produs, poate fi atins cu brio prin intermediul publicitatii urbane. Unde sa expui mai bine un brand destinat oamenilor din mediul urban, daca nu in oras? Astfel, in drumul lor, cetatenii vor avea ocazia sa consume cat mai multa publicitate realizata cu multa imaginatie si bun gust. Ii poti da sansa privitorului sa intre in contact cu produsul tau cat timp acesta asteapta in trafic, la semafor sau cand merge pana la supermerket. Cerul este limita, nu-i asa?

O sursa si un exemplu de creativitate

Forme iesite in relief, ecrane luminoase, muzica, experiente senzoriale unice si multe altele descriu perfect publicitatea urbana pe care o consumam in prezent. Este bine? Noi tindem sa credem ca da, tinand cont ca nu cu mult timp in urma, una dintre cele mai uzitate metode de promovare outdoor si indoor era realizata prin intermediul afiselor. Acum ai ocazia chiar sa interactionezi cu produsul sau serviciul respectiv, deoarece agentiile de creatie se dau peste cap sa vina cu cele mai ingenioase idei de promovare, iar noi ne straduim sa le transpunem in realitate cat mai bine cu putinta. Poti experimenta biciclete in statiile de autobuz, poti asculta muzica si poti chiar „vorbi” cu produsul, semn ca publicitatea urbana evolueaza intr-un mod extrem de placut si creativ.

Tu ce parere ai despre publicitatea urbana? Crezi in importanta acesteia sau te astepti ca trend-ul sa fie trecator?

Avantajele si dezavantajele publicitatii outdoor

Avantajele si dezavantajele publicitatii indoor

Publicitate indoor sau outdoor – pentru care sa optezi?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *