Magnius – Firma productie publicitara Iasi

De ce este publicitatea outdoor eficienta?

Publicitatea outdoor, denumita si publicitate OOH (out of home) sau publicitate outdoor reprezinta multitudinea de materiale publicitare cu care interactionezi de fiecare data cand iesi din casa. Afise, bannere, sigle luminoase sau litere volumetrice, toate acestea reprezinta cateva dintre cele mai uzitate materiale de care firmele, asociatiile si afacerile se folosesc pentru a-si promova serviciile sau produsele. De ce este publicitatea outdoor eficienta? Ramai alaturi de noi si afla totul din acest articol!

Despre publicitatea OOH

Probabil cea mai cunoscuta metoda de promovare OOH este prin intermediul billboard urilor, traditie care s-a nascut si dezvoltat in Statele Unite ale Americii. In prezent, SUA ramane lider la capitolul productie de materiale OOH, care include billboard-uri, postere, dar si elemente media plasate in incintele afacerilor, precum magazine, centre medicale, saloane si altele. In Europa, fruntase la productia de materiale OOH sunt Marea Britanie si Franta, acest domeniu aflandu-se intr-o continua crestere.

Cum functioneaza publicitatea OOH?

Consumatorii sunt expusi constant la materiale publicitare in afara locuintelor si in mediul offline, acestea fiind cunoscute ca materiale publicitare OOH. Publicitatea out of home este omniprezenta si are puterea de a ajunge la consumatori, avand un impact extrem de mare asupra puterii lor de cumparare.

Eficienta probabil ca vine din faptul ca un consumator nu poate ignora sau evita toate aceste metode vizuale de promovare, in acelasi mod in care nu pot ignora reclamele televizate sau continutul mass media. Astfel, tot mai multe afaceri mici apeleaza la publicitatea OOH pentru a-si creste publicul, dar si cifra de afaceri, pentru a creste din punct de vedere financiar. Pe langa aceasta, exista si multe alte beneficii care nu pot fi trecute cu vederea, precum costurile economice de productie, care acum cativa ani erau considerate a fi un lux si doar cei mai mari producatori si le puteau permite.

 Publicitatea OOH permite afacerilor mici sa creasca si sa se dezvolte, prin expunerea materialelor publicitare la tot pasul, in jurul tau, in afara casei, in afara locului de munca si atunci cand te afli in deplasare.

Cum sa gasesti cea mai buna metoda de promovare OOH?

Publicitatea OOH include mai multe metode de promovare, precum billboards, panouri digitale, forme de iluminare stradale, totemuri publicitare, litere si sigle volumetrice. Atunci cand vrei sa gasesti cea mai buna metoda de promovare pentru business-ul tau, trebuie sa iei in considerare care sunt potentialii tai clienti si unde pot fi acestia gasiti. Odata ce cunosti toate aceste detalii, iti va fi mai usor sa gasesti metoda perfecta de promovare. Nu uita, cu cat mai mare este audienta ta, cu atat mai bine! Totodata, nu trebuie sa uiti faptul ca factorul esential si chiar decisiv pentru ca promovarea ta sa dea roade este creativitatea. Oamenii sunt intotdeauna atrasi de ceea ce vad. Daca publicitatea pentru care optezi este unica si atractiva fata de o audienta generoasa, ai toate sansele sa fii vazut. Fii mereu inaintea celorlalti si nu te teme sa iesi din tipare pentru a fi relevant.

 Nu uita, publicitatea OOH este vitala, in special pentru afacerile mici. Daca ai nevoie de elemente de semnalistica, de litere volumetrice sau sigle luminoase, echipa Magnius iti sta alaturi!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *