Magnius – Firma productie publicitara Iasi

De ce este publicitatea stradala importanta

De ce este publicitatea stradala importanta

Daca ne cunosti deja de ceva timp inseamna ca stii ca ne ocupam cu realizarea materialelor de publicitate si promovare stradala. Ne place tot ce tine de acest concept si realizam cu drag, de fiecare data, aproape orice cerinta vine din partea clientului. Avem multe materiale realizate la activ, care sunt si acum expuse prin intreg orasul si care si-au indeplinit scopul de a atrage si a capta atentia trecatorilor. Totusi, te-ai intrebat vreodata de ce este publicitatea stradala atat de importanta si de ce lumea inca opteaza pentru aceasta metoda de promovare? Daca esti curios si vrei sa afli raspunsurile la intrebarile tale, te invitam sa ramai astazi alaturi de Magnius, la un nou articol. Lectura placuta!

Ce este publicitatea stradala?

Probabil ca nu ai nevoie de o definitie exacta pentru a sti sau a intelege la ce se refera conceptul de publicitate stradala, denumirea fiind destul de intuitiva, am spune noi. Totusi este bine sa afli ca publicitatea stradala a ajuns si pe meleagurile noastre dupa ce ne-am lasat inspirati de practicile si modelele de peste hotare, din tari precum Marea Britanie, Germania si, bineinteles, din Statele Unite ale Americii. Putem include la capitolul publicitate stradala orice metoda de promovare outdoor, precum mesh-uri publicitare, panouri, bannere, people stopper (capre stradale), totemuri, casete luminoase, sigle luminoase, litere volumetrice si multe altele care ti-au atras privirea de-a lungul timpului. Daca nu stiai, in Romania exista peste 10.000 de panouri stradale expuse, iar numarul se afla intr-o continua crestere. Impresionant, nu?

De ce sa optezi pentru publicitatea stradala?

Sa spunem ca ai o firma si ca vrei sa ii cresti notorietatea, pentru a atrage si a obtine noi clienti. Este publicitatea stradala ceea ce ai tu nevoie? Iata cateva motive pro:

  • Este extrem de vizibila – sa presupunem ca un consumator vede o reclama pe o platforma de socializare, precum Instagram. Poate sa treaca peste aceasta fara sa retina despre ce era vorba? Desigur, insa nu acesta este si cazul publicitatii stradale. Nu poti trece pe langa un banner imens fara sa ramai macar cu un nume, o imagine sau un slogan in minte. Din fericire, aceasta forta nu a fost inca acaparata de catre mijloacele de promovare media.
  • Nu conteaza dimensiunea companiei – poti avea si o firma mare, cat si un brand la inceput de drum. Daca iti permiti din punct de vedere financiar, pentru ca, trebuie sa recunoastem, este un serviciu destul de costisitor, atunci poti opta pentru aceleasi servicii.
  • Flux mare de oameni – publicitatea stradala implica strada, adica unul dintre cele mai aglomerate locuri, in special daca vorbim despre o strada centrala, pentru pietoni, sau o strada care da inspre iesirea din oras, pentru soferi. Ideea este ca ai vizibilitate la orice ora din zi sau din noapte, daca locul pozitionarii este unul ales atent.

Ce parere ai despre serviciile de publicitate stradala? Noi credem ca acestea nu isi vor pierde niciodata popularitatea si ca isi vor indeplini scopul pentru mult timp de acum inainte. Ce zici, nu iti surade un banner pentru afacerea ta?

Citește și:

Alege literele volumetrice si reclamele luminoase pentru afacerea ta

Afla tot ce nu stiai despre serviciile de print indoor si outdoor

Crearea Bancii New Era in cadrul Proiectului Smarter City

1 thought on “De ce este publicitatea stradala importanta”

  1. Pingback: Tot ce nu stiai despre colantarile auto in scop publicitar - Decizia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *