Magnius – Firma productie publicitara Iasi

De ce sa alegi literele volumetrice pentru afacerea ta

De ce sa alegi literele volumetrice pentru afacerea ta

Ai o afacere infloritoare, care iti aduce satisfactii pe plan profesional. Totusi, in ultima vreme ai inceput sa te interesezi de diverse metode prin care sa devii mai vizibil, pentru si mai multe categorii de public. Una dintre cele mai ofertante metode de promovare este cea care implica literele volumetrice. Nu te-ai gandit la ele pana acum? Atunci ramai alaturi de Magnius, pentru afla de ce sa alegi literele volumetrice pentru afacerea ta.

Ce sunt literele volumetrice?

Daca nu stiai, literele volumetrice se numara printre cele mai apreciate si utilizate metode de promovare prin semnalistica. Acestea pot fi luminoase sau neluminoase, in functie de locul in care sunt amplasate si pot fi fabricate din materiale diverse, precum pvc, tabla, plexiglas, polistiren sau inox. Cele luminoase pot fi realizate cu module sau cu banda tip led. Poti opta pentru litere volumetrice indiferent de natura afacerii tale, deoarece acestea se preteaza atat pentru business-uri de tip supermarket, banca, IT sau farmacie, pentru o vizibilitate si o promovare mai bune.

La ce aspecte trebuie sa fii atent?

  • Tipul de iluminare

Exista mai multe optiuni pentru tipul de iluminare, atunci cand vrei sa alegi literele volumetrice pentru afacerea ta, cum ar fi iluminare de tip neon spectral sau iluminare cu LED, care se realizeaza si in functie de materialul din care acestea sunt fabricate. Aceste aspecte iti vor fi prezentate de catre firma aleasa, care te va ajuta sa alegi cea mai buna optiune pentru tipul tau de afacere si amplasarea acestora. La fel, iluminarea poate fi interioara, contur, tip halou, in cant sau frontala.

  • Tipul de material

Literele volumetrice pot fi realizate din materiale diverse, cum ar fi plexiglas, PVC, inox sau polistiren. Dintre acestea, nu toate permit orice tip de iluminare. De exemplu, literele din aluminiu pot permite doar iluminare pe spate si reprezinta cea mai buna optiune pentru exterior. Din experienta noastra, putem spune ca literele volumetrice din polistiren se preteaza pentru magazine, literele din plexiglas pentru sali de sport sau industria horeca, iar cele din plexiglas luminoase pentru supermarketuri, sali de jocuri sau saloane.

De ce sa alegi literele volumetrice?

Literele volumetrice reprezinta o metoda extrem de buna de semnalizare, in special daca vorbim despre cele luminoase. Scopul principal al utilizarii literelor volumetrice este cel de a obtine vizibilitate. Pe langa acesta nu uitam sa adaugam pe lista promovarea brand-ului sau consolidarea imaginii de brand. Literele volumetrice se preteaza oricarui tip de afacere, tipul acestora depinzand de specificul business-ului sau amplasarea pe care o vor avea. Suntem de parere ca literele volumetrice au un design modern, elegant si sunt ideale pentru a obtine extra vizibilitate pentru o afacere. Preturile nu sunt mici, dar exista si optiuni pentru cei care nu dispun de un buget prea mare.

Ce parere ai despre literele volumetrice pentru promovarea unei afaceri? Daca iti surade ideea si vrei sa le alegi pentru business-ul tau, te rugam sa ne contactezi pentru a discuta toate detaliile si a face cele mai bune alegeri pentru tine!

Citeste si:

Magnius si depasirea asteptarilor in cadrul unui proiect inedit

Povestea Magnius si a literelor create in colaborare cu Ness

Eroi urbani – povestea din spatele unui proiect de suflet

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *