Magnius – Firma productie publicitara Iasi

De ce sa optezi pentru reclamele pe statiile de autobuz

In prezent, reclamele se afla la orice pas in jurul nostru. Le poti vedea pe magazine, stalpi, autovehicule, dar si pe statiile de atobuz. Aceasta reprezinta o metode de promovare outdoor tot mai folosita de catre firmele de publicitate, pentru promovarea unor branduri. Te-ai gandit deja daca sa apelezi si tu la un astfel de instrument? Atunci haide sa vedem de ce sa optezi pentru reclamele pe statiile de autobuz.

Ofera vizibilitate

Ia-ti cateva minute sa te opresti intr-o statie de autobuz si sa observi cati oameni se afla in acel loc, la momentul respectiv. Poti alege chiar o ora de varf, cand aglomeratia este la ea acasa. Cat timp asteapta sosirea autobuzului, acei oameni isi vor cauta o ocupatie: vor sta pe telefon, vor discuta intre ei sau vor analiza reclamele de pe peretii statiei de autobuz. Acesta este un moment perfect pentru ca afacerea ta sa vina cu un mod ingenios pentru a capta cat mai bine atentia consumatorului.

Iti da sansa de a iesi in evidenta

Nu este suficient sa fii vazut pentru a fi tinut minte. Exista toate sansele ca un simplu afis sa atraga atentia unor persoane, dar, aspectul important este daca ele isi vor aminti mai tarziu despre businessul cu care au interactionat. Statiile de autobuz iti ofera sansa de a face mai mult, de a iesi in evidenta intr-un mod unic si inedit. Au fost firme de mobila care au amplasat canapele si rafturi in statia de autobuz, oamenii s-au putut bucura de statii cu muzica sau chiar de biciclete pentru pedalat, puse la dispozitie de o sala de sport.

Ofera detalii extra

Desi in general iti sugeram ca este mai bine sa renunti la detalii atunci cand vine vorba despre un afis sau un panou publicitar, situatia se schimba putin atunci cand vorbim despre reclamele afisate in statiile de autobuz. Oamenii vor petrece 5 minute sau chiar mai mult asteptand mijlocul de transport in comun, timp in care vor putea parcurge chiar si un text ceva mai lung. Acum poti fi generos cu descrierea afacerii tale, sau chiar cu detalierea unui anumit produs sau serviciu pe care il oferi.

Reclamele din statiile de autobuz necesita calitate

Fireste, nu poti lipi doar un afis cu text pe peretele unei statii de autobuz, deoarece este putin probabil ca oamenii sa iti ofere atentia lor atat de pretioasa. Trebuie sa fii atent la calitatea materialelor pe care urmeaza sa le expui. Aceasta trebuie sa fie una de top, deoarece oamenii de vor afla foarte aproape de ea, ceea ce inseamna ca vor fi observate chiar si cele mai mici greseli, precum o literă lipsă sau o imagine pixelată.

In concluzie, putem spune ca da, publicitatea din statiile de autobuz reprezinta o super idee de modalitate de promovare outdoor. Daca vrei ca brandul tau sa fie vizibil pentru calatori, poti apela cu incredere la serviciile noastre. Impreuna putem discuta, crea cea mai buna strategie si obtine cel mai bun produs finit, care sa iti asigure publicul la care visezi!

 

Citeste si:

Cum te ajuta casetele luminoase sa obtii un efect vizual inedit

Cum sa captezi atentia publicului prin intermediul materialelor publicitare?

10 aspecte interesante despre publicitatea stradala (OOH)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *