Magnius – Firma productie publicitara Iasi

Descopera impreuna cu noi serviciile Magnius

Descopera impreuna cu noi serviciile Magnius

Ti-am tot povestit pana acum despre proiectele noastre, care a fost procesul de realizare, cat timp a durat si cat de incurcate au fost lucrurile. Totusi, nu am reusit pana acum sa iti povestim pe indelete tot ceea ce stim noi sa facem. De aceea venim astazi cu un articol care speram ca te va ajuta sa intelegi mai bine cum stau lucrurile in ograda noastra. Descopera impreuna cu noi serviciile Magnius!

Print digital indoor/outdoor

Ai in minte reclamele acelea uriase, expuse pe fatadele blocurilor sau mall-urilor? Ei bine, noi ne ocupam cu asa ceva, mai exact cu realizarea de print-uri digitale, atat indoor, cat si outdoor. Fireste, calitatea materialelor utilizate si realizate este una de top, pentru a ne asigura ca clientii nostri ne vor alege si a doua oara. Poti opta pentru print-uri de mari dimensiuni, de tip mesh publicitar, realizate din materiale flexibile si rezistente in timp, bannere, autocolante, pentru care oferim atat printare, cat si decupare, si multe altele. Gandeste oricat de mare doresti, iar noi ne vom asigura ca putem transpune in realitate dorinta ta.

Litere si sigle volumetrice

Unul dintre serviciile noastre preferate este cel de realizare a siglelor si literelor volumetrice. Te gandesti bine, ne referim la acele casete luminoase sau litere individuale luminoase pe care le poti admira pe fatadele cladirilor, restaurantelor, barurilor, salilor de jocuri, supermarketurilor, cladirilor de birouri si tot asa mai departe. Acestea pot fi realizate din materiale diverse, precum PVC, polistiren sau plexiglass si pot fi montate atat la interior, cat si la exterior.

Publicitate stradala

Stii acele reclame specifice restaurantelor sau pensiunilor, care sunt montate in fata cladirilor, pentru a atrage atentia trecatorilor? Ei bine, acelea se numesc totemuri stradale si sunt elemente specifice de semnalistica publicitara outdoor, avand mari dimensiuni, putand fi totodata luminate. Pe langa acestea enumeram clasicele bannere, mesh-uri, dar si caprele stradale sau people stopper, atat de recomandate pentru terase, baruri sau restaurante.

Colantare masini

Masinile personalizate reprezinta un must have pentru toate afacerile infloritoare. Colantarea se poate realiza partial sau pe intreaga suprafata a vehiculului, autocolantul utilizat avand o rezistenta mare in timp, la actiunea factorilor de mediu. Este o modalitate ideala si eficienta de promovare, pe care ti-o recomandam cu caldura sa o incerci. Intreg procesul include fazele de concepere, printare, laminare si taiere dupa contur, in functie de specific. Pe langa acestea realizam si autocolant pentru vitrine sau geamuri, cu scop decorativ

Proiecte speciale

Fireste, pe langa toate aceste servicii standard, ne indeletnicim uneori si cu proiecte ceva mai atipice. Acestea ne testeaza limitele si priceperea de fiecare data, dar suntem mandri sa spunem ca pana acum nu ne-a venit niciunul de hac. Daca esti curios in legatura cu ce am realizat pe partea de proiecte speciale, te invitam sa ne urmaresti blogul sau sectiunea Portofoliu de pe site. Dintre acestea putem enumera pe scurt: literele IAȘI, Banca New Era, stația de autobuz personalizata pentru Sevio Solutions si multe altele.

Care dintre serviciile noastre ti se pare cel mai solicitant si interesant? Te invitam sa ramai alaturi de noi pentru a descoperi si mai multe din fascinanta lume Magnius!

Citește și:

Tot ce nu stiai despre colantarile auto in scop publicitar

De ce este publicitatea stradala importanta

Alege literele volumetrice si reclamele luminoase pentru afacerea ta

2 thoughts on “Descopera impreuna cu noi serviciile Magnius”

  1. Pingback: Aspecte importante in vederea realizarii unui roll-up reusit - Decizia

  2. Pingback: Publicitate indoor sau outdoor – pentru care sa optezi? - Decizia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *