Magnius – Firma productie publicitara Iasi

Descopera povestea colaborarii cu brand-ul Cuptorul Moldovencei

Descopera povestea colaborarii cu brand-ul Cuptorul Moldovencei

Astazi am ales sa iti povestim despre un proiect extrem de drag noua, care vizeaza colaborarea pe care am desfasurat-o cu un brand cunoscut foarte bine si iubit de catre locuitorii orasului Iasi si nu numai: Cuptorul Moldovencei, care a început în anul 2014. Pentru cei carora nu le este cunoscuta, Cuptorul Moldovencei este o afacere născută și crescută în Iași, care se ocupă cu prepararea și comercializarea produselor de patiserie. Dorința lor a fost una simpla: aceea de a intregi imaginea brand-ului cu ajutorul unor logo-uri luminoase, montate pe fatadele cladirilor. Ce am facut noi? Simplu, ne-am pus pe treaba si am livrat produse fara cusur, cum incercam sa facem de fiecare data. Mai ramai putina alaturi de noi, pentru a afla cum se desfasoara un astfel de proces.

Care au fost cerintele?

Oamenii din spatele afacerii Cuptorul Moldovencei si-au dorit realizarea de semnalistica pentru magazine, inclusiv pentru Glazurai, care a inclus casete luminoase pentru exterior, sigla cu neonflex la interior si litere volumetrice pentru perete. Cat timp am avut la dispozitie pentru a duce la bun sfarsit comanda? Putem spune ca niciodata nu este suficient timp pentru realizarea unui astfel de proiect, dar noi facem tot posibilul sa ne vedem clientii multumiti si satisfacuti. Ceea ce am facut si in acest caz.

Cum se desfasoara procesul de productie?

Procesul de productie difera de la un produs la altul, dupa cum urmeaza.

  • In cazul casetelor luminoase este analizata posibilitatea de executie si montaj in functie de locatie si de specificatiile oferite de catre client. Pasul urmator consta in alegerea materialelor pentru executie, debitarea materialelor pe CNC sau manual, dupa caz, urmat de lipirea lateralelor de fata casetei. In paralele se imprima materialele si/sau se decupeaza pe cutter-plotter, se realizeaza instalatia electrica de tip LED, este realizata structura de aluminiu, daca este cazul, apoi vine pasul final, adica montarea.
  • In cazul literelor volumetrice neluminoase se decupeaza placa de PVC pe CNC, apoi se curata si se vopsesc in culorile dorite. Acestea se lasa la uscat si se pregatesc pentru montaj.
  • In cazul literelor cu neonflex a fost realizat panoul de suport din tabla expandata si profile metalice, care a fost mai apoi vopsit. In paralele s-a lucrat la pregatirea fisierelor pentru prelucrarea CNC a plexiglass-ului suport. Pasul final a constat in montarea tubului neonflex pe suportul din plexiglass, realizarea conexiunilor electrice, ambalarea si montarea.

Cine sta in spatele intregului proces de productie?

Suntem mandri sa spunem ca, desi avem o echipa relativ mica, reusim de fiecare data sa ne facem treaba bine. In realizarea proiectului de fata au contribuit 6-7 oameni, inclusiv la partea care include proiectarea si pregatirea fisierelor de lucru si print, dar si la partea de confectii metalice si vopsire, partea de semnalistica, care include confectionarea reclamelor, inscriptionarea si instalatiile LED, dar si la montajul final al reclamelor. Fireste, clientul si-a adus contributia, prin idei si propuneri.

Ne bucuram foarte mult sa putem spune ca cei de la Cuptorul Moldovencei au fost extrem de incantati de rezultatul obtinut, iar colaborarea noastra a fost una fructuoasa, care a adus doar beneficii pentru ambele parti.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *