Magnius – Firma productie publicitara Iasi

Eroi urbani – povestea din spatele unui proiect de suflet

Eroi urbani – povestea din spatele unui proiect de suflet

Noi credem in oameni si in puterea binelui, asa cum sunt si protagonistii proiectului pe care urmeaza sa ti-l prezentam astazi. Este vorba despre o initiativa care a avut ca scop evidentierea actiunilor pozitive intreprinse de cateva persoane, locuitoare ale mediului urban. Vorbim aici despre un ansamblu de panouri, amplasata pe strada Lapusneanu din Iasi si in Piata Unirii din Timisoara. Aceasta a oferit drept exemplu sapte eroi din mediul urban, oameni care nu doar cred intr-o potentiala schimbare in bine, ci o si realizeaza. Acesti oameni si-au dedicat si isi dedica in continuare timpul atat de pretios pentru a oferi celor din jur. Desi fiecare activeaza intr-un domeniu diferit si solicitant, precum cel umanitar, social, al educatiei sau cel medical, acestia au fost alesi pentru efortul exemplar depus si reusitele astfel obtinute. Firma productie publicitara Magnius.

Ce s-a dorit de la acest proiect?

Firma productie publicitara iasi Magnius

Cei de la Fundatia Comunitara Iasi si Timisoara au dorit conceperea unui proiect care sa promoveze ideile si valorile eroilor din mediul urban. Ca cerinte, proiectul s-a bazat pe gasirea unei solutii de executie a unui proiect tehnic conceput de catre Atelier Loft. Totul s-a desfasurat sub indrumarea celor din agentia September Media si cu suportul financiar al celor de la Ness Digital Romania. Acest proiect s-a desfasurat in doua orase din Romania, si anume Iasi si Timisoara.

Ca orice proiect de dimensiuni mari, timpul a fost un factor important, care, desi ne-a presat, ne-a determinat sa venim cu un rezultat de care putem spune ca suntem mai mult decat mandri. Executia instalatiei a durat in jur de doua saptamani, a fost montat pe 1 decembrie care a fost mai intai expusa in Iasi, iar apoi a fost implementat acelasi proiect si in Timisoara. Ideea si proiectul apartin companiei Ness.

In ce a constat procesul de creatie?

Firma productie publicitara iasi Magnius

Ca de fiecare data, procesul de creatie nu este unul simplu. De aceea ne asiguram ca fiecare dintre noi isi cunoaste indatoririle de la bun inceput. Mai apoi ne asiguram ca stim cu exactitate ce ne dorim sa vedem la sfarsit, pentru ca munca noastra sa nu fie in zadar. Procesul de productie a avut urmatoarele etape:

  • Debitarea, sudarea, finisarea si vopsirea structurii metalice
  • Productia panourilor din aluminiu compozit si decorarea acestora cu autocolant
  • Transportarea si amplasarea pieselor astfel obtinute, la locatiile din Iasi (Strada Lapusneanu) si Timisoara (Piata Unirii).

Fiecare proiect surprinde

Firma productie publicitara iasi Magnius

Desi ai crede ca acest proiect surprinde prin toate aspectele deja mentionate, de la idee, pana la echipa si intreg procesul creativ, Eroi urbani nu s-a oprit aici. Cei care au vizitat instalatiile din Iasi si Timisoara, au putut observa ca dintre cele opt totemuri amplasate, cate unul a prezentat o placa din oglinda acrilica. Astfel, fiecare persoana de fata a avut ocazia de a se vedea pe sine, ca pe un erou urban.

Rezultatul obtinut, care curpinde si echipa din spate, cat si eroii urbani, poate fi observat chiar si in momentul de fata pe site-ul creat de catre cei de la Ness Digital Romania, www.eroiurbani.ro.

Suntem mandri sa putem adauga astfel de proiecte in repertoriul personal Magnius si speram sa avem parte de cat mai multe astfel de colaborari, fructuoase, interesante si de succes. Firma productie publicitara Magnius.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *