Magnius – Firma productie publicitara Iasi

Magnius si depasirea asteptarilor in cadrul unui proiect inedit

Poate ca este greu sa creezi un proiect, dar, cu siguranta este mai dificil sa il ridici la rangul de arta. Noi, cei de la Magnius, incercam sa tratam fiecare creatie ca pe o opera de arta, deoarece doar asa suntem siguri ca ne dedicam 100% pentru obtinerea unui rezultat perfect, de fiecare data. Astazi ne dorim sa iti vorbim despre proiectul realizat impreuna cu Visma, un concept nou si inedit de „loc de relaxare”, pe care am incercat sa il transpunem in realitate conform cerintelor.

Ideea de la baza proiectului

Cerintele clientului sunt cele care au stat si vor sta mereu la baza realizarii unui proiect. In acest caz, cei de la Visma si-au dorit sa surprinda printr-un proiect de „Bine v-am gasit!”, care sa aiba un impact pozitiv asupra comunitatii. Pornind de la aceasta idee, cei de la September Media, impreuna cu ajutorul celor de la Atelier Loft au cazut de acord asupra acestei propuneri.

Ideea care a stat la baza realizarii acestui proiect a constat in crearea unui spatiu de tip sanctuar, in care sa te poti retrage pentru a te relaxa, in timp ce asculti un audiobook sau citesti o carte.

Procesul de executie

Desi poate parea ca totul este doar o joaca pentru noi, deoarece ne place extrem de mult ceea ce facem, adevarul este ca un astfel de proiect este solicitant si care poate sa creeze probleme pe parcursul realizarii. Mai mult, acesta este un caz de proiect in care nu se va implica orice firma de productie, deoarece implica un cumul de activitati diferite, cu grad de dificultate ridicat si care necesita un numar ceva mai mare de persoane implicate, materie prima si aparatura adecvata. Vorbim aici despre prelucrarea lemnului, executia de elemente de semnalistica, executia unei structuri metalice si executia „elementelor de odihna”, precum banca tapitata sau instalarea de scaune, si nu in ultimul rand, implementarea unui player de audiobooks. Toate acestea si multe altele s-au numarat printre challenge-urile cu care am avut de-a face in cadrul acestui proiect. Fireste, a reprezentat o provocare pentru noi si crearea acestei constructii intr-un mod care sa o faca si facil de demontat, mutat si asamblat.

Durata de realizare a proiectului

Un astfel de proiect, dupa cum probabil te asteptai, necesita timp, pentru o desfasurare corecta a tuturor etapelor de creatie. Adevarul este ca pana la alegerea proiectului final a fost nevoie de circa doua luni, urmate de perioada de executie, care s-a intins pe o durata de nici mai mult, nici mai putin de 50 sau 60 de zile. Ti se pare mult? Important este ca noi ne-am dus treaba la bun sfarsit, ca de fiecare data si ca rezultatul a fost unul impresionant.

Rezultate cat mai aproape de perfectiune

Ca tot vorbeam despre rezultat, putem spune doar ca forma finala nu doar ca a impresionat, dar chiar a depasit orice asteptari. Nu ne place sa ne laudam, dar munca bine facuta trebuie recunoscuta si apreciata la adevarata sa valoare. In acest caz ni s-a comunicat ca proiectul a rezultat exact ca in randarile arhitectului, daca nu si mai bine de atat. Credem noi ca o astfel de apreciere este suficienta pentru a sti ca am dus la bun sfarsit un proiect exemplar.

Citeste si:

Descopera povestea colaborarii cu brand-ul Cuptorul Moldovencei

Eroi urbani – povestea din spatele unui proiect de suflet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *