Magnius – Firma productie publicitara Iasi

INSCRIPTIONARI CU AUTOCOLANT

Optează pentru o modalitate eficientă și deloc costisitoare de a-ți promova afacerea prin intermediul inscripționărilor cu autocolant. Poți alege aplicarea de autocolant decupat sau colantare, atât pentru autovehicule, cât și pentru fațade din sticlă, în funcție de preferințe și nu numai. Îți mai oferim:

Inscriptionare auto

Inscripționări auto

Colantarea auto se poate realiza atât pe întreaga suprafață a mașinii, cât și parțial, pe vehicule de mici și mari dimensiuni. Autocolantul are o rezistență mare în timp, în special dacă se respectă regulile de bază de îngrijire ale acestuia.

Inscripționări vitrine
Printurile de tip autocolant pot fi utilizate pentru decorarea vitrinelor magazinelor, sălilor de jocuri sau diverselor tipuri de afaceri. Aplicarea este una ușoară și rapidă, folia utilizată fiind subțire și rezistentă la factorii de mediu.

colantari vitrine magazine
Autocolant sablat

Autocolant sablat
Autocolantul sablat este produs din PVC, fiind un material translucid cu o suprafață semi mată. Este utilizat adesea în clădirile de birouri cu pereți sau uși din sticlă, pentru a înlătura reflexiile nedorite.

Colantări personalizate
Realizăm autocolante personalizate, la cerere, proces care include faza de print, laminare și tăiere după contur în forme diverse. Colantarea asigură o protecție îndelungată a autovehiculului, fiind rezistent la apă sau la decolorare.

colantari auto

Cere oferta acum!

Vezi si alte proiecte realizate!