Magnius – Firma productie publicitara Iasi

LITERE VOLUMETRICE SI SIGLE VOLUMETRICE

O opțiune prietenoasă cu bugetul, dar cu un impact neașteptat de bun, sunt literele și siglele volumetrice din diverse materiale, precum PVC, polistiren sau plexiglass. Acestea pot fi montate atât la interior, în clădiri de birouri, hoteluri, săli de fitness, recepții sau în vitrine, cât și în exterior. Ce îți putem oferi?

Litere volumetrice luminoase

Litere volumetrice luminoase

Literele volumetrice luminoase sunt ideale pentru diverse afaceri precum magazine, supermarket-uri, instituții publice, saloane, benzinării, HoReCa sau sedii de firmă. Literele luminoase pot fi montate direct pe perete sau pe panouri din diverse materiale, precum PVC, aluminiu compozit (alucobond, alubond), plexiglas sau aluminiu. Literele luminoase sunt de regula executate din plexiglass cu iluminare cu module LED, dar pot fi realizate mai multe tipuri de litere luminoase (litere luminoase vintage, litere integral luminoase, litere cu fata luminoasa, litere cu fata luminoasa si cu iluminare halo, etc)

Litere și sigle din neon flex
Furtunul neon (neonflex) cu led este fabricat din materiale flexibile, care permit modelarea rapidă și facilă în forma literelor dorite. Acesta se montează pe o suprafață  acrilică transparentă. Se pretează pentru baruri, cafenele sau magazine, etc. Literele si semnele luminoase, cu neon flex, pot fi realizate in orice forma si dimensiune, neonul fiind de 6, 7, 8, 12 si 18 mm grosime. In functie de grosimea neonflexului si a formei dorite, se alege si grosimea placii de plexiglass

tub neon flex
litere volumetrice neluminoase

Litere volumetrice neluminoase

Firmele volumetrice pot fi realizate din plexiglas, polistiren, aluminiu, tablă sau forex și sunt o idee bună pentru promovare indoor sau outdoor, aducând un plus de vizibilitate business-ului. Au o rezistență crescută în timp și își păstrează calitățile.

Litere tip „Las Vegas” – pentru săli de jocuri
Literele luminoase pentru săli de jocuri pot fi atât luminoase, cât și neluminoase, în fontul dorit și culorile alese și pot fi montate atât la interior, cât și la exterior. Acestea pot fi realizate din materiale de tip plastic, lemn, MDF sau metal.

litere polistiren

Litere Volumetrice din Polistiren

 Literele volumetrice din polistiren pot fi pregatite pentru interior si pentru exterror. Literele volumetrice executate au acelasi finisaj pe fata ca si pe lateral, fiind taiate si pe fata, dupa decuparea lor din coala(nu se fac litere din coala siliconata. Prin acest procedeu, literele finisajul cu vopsea rezista mult timp contra intemperiilor. Vopseaua utilizata de tip acrilic. Pot fi realizate sigle, semne si litere, acesta putand fi si lipit.

 

 

Cere oferta acum!

Vezi si alte proiecte realizate!