Magnius – Firma productie publicitara Iasi

LITERE SI SIGLE VOLUMETRICE

O opțiune prietenoasă cu bugetul, dar cu un impact neașteptat de bun, sunt literele și siglele volumetrice din diverse materiale, precum PVC, polistiren sau plexiglass. Acestea pot fi montate atât la interior, în clădiri de birouri, hoteluri, săli de fitness, recepții sau în vitrine, cât și în exterior. Ce îți putem oferi?

Litere volumetrice luminoase

Litere volumetrice luminoase

Ideale pentru diverse afaceri precum magazine, supermarket-uri, instituții publice, saloane, benzinării, HoReCa sau sedii de firmă. Pot fi montate direct pe perete, cu adeziv sau pe panouri din diverse materiale, precum PVC, plexiglas sau aluminiu.

Litere și sigle din neon flex
Furtunul neon cu led este fabricat din materiale flexibile, care permit modelarea rapidă și facilă în forma literelor dorite. Acesta se montează pe o suprafață de tip foaie acrilică transparentă. Se pretează pentru baruri, cafenele sau magazine.

tub neon flex

Litere tip „Las Vegas” – săli de jocuri
Literele pentru săli de jocuri pot fi atât luminoase, cât și neluminoase, în fontul dorit și culorile alese și pot fi montate atât la interior, cât și la exterior. Acestea pot fi realizate din materiale de tip polistiren, lemn, MDF sau metal.

Litere volumetrice neluminoase

Pot fi realizate din plexiglas, polistiren, aluminiu, tablă sau forex și sunt o idee bună pentru promovare indoor sau outdoor, aducând un plus de vizibilitate business-ului. Au o rezistență crescută în timp și își păstrează calitățile.

litere volumetrice neluminoase

Vezi si alte proiecte realizate!

Cere oferta acum!