Magnius – Firma productie publicitara Iasi

PROIECTE SPECIALE

Efectuăm și proiecte ieșite din tipare, de natură artistică sau de decor. Trebuie doar să ne comunici ideea, oricât de non-conformistă, iar noi ne vom asigura ca o transpunem în realitate, în ccele mai mici detalii

Realizam proiecte speciale, cum ar fi: standuri pentru interior sau exterior, litere volumetrice, mobilier etc. Proiectele noastre pot include elemente metalice sau din aluminiu, lemn, cupsru, alama, etc. In functie de destinatie pot avea sisteme de incarcare solara, alimentare sau incarcare mobile, wifi, jocuri de lumini, senzori, etc.

 In general aceste tipuri de proiecte sunt realizate de arhitecti si designeri, dar pot fi realizate si impreuna cu echipa noastra, in funcntie de ceea ce este necesar.

puzzle personalizat

Proiect realizat contracronometru, în doar 10 zile, în colaborare cu Ness Digital Engineering Iași, cu ocazia Zilei României. Literele au fost decorate cu iluminare în culorile tricolorului.

Literele sunt din aluminiu vopsit, cu structura din aluminiu pe interior. Literele volumetrice sunt asezate pe o structura metaliza vopsita, iar stabilizarea este realizata cu dale din beton (2000kg). Iluminarea literelor este din exterior, cu proiectoare colorate

LITERE VOLUMETRICE
Banca Smart - mobilier Urban

Banca New Era din cadrul Proiectului Smarter City, a fost creată cu susținerea Fundației Comunitare Iași. Lucrarea este realizată după design-ul participanților din cadrul unui concurs, arhitecți și studenți la arhitectură.

Banca este din aluminiu vopsit cu un material texturat, ce imita piatra. Banca este compusa din aluminiu, lemn, aluminiu compozit, plexiglass  si este prevazuta cu un ecran LED, sistem de incarcare fotovoltaic, mufe de incarcare telefon si iluminare in partea superioara.

Stație de autobuz personalizată pentru Sevio Solutions Iași, cu iluminare.

sigle volumetrice

Cere oferta acum!